35-årige Katrine Bjerring, der siden 2012 har haft frisørsalonen Passion by Bjerring i Børkop, åbner i sensommeren en ny salon på Søndergade i Brejning. (I den gamle brugs’ lokaler) Årsagen er, at salonen i Børkop er blevet for lille samtidig med, at Katrine Bjerring har brug for lokaler, hvor hun kan holde kurser for frisørelever fra hele Danmark.

Den nye salon bliver med 50 kvadratmeter lidt større end salonen i Børkop, idet der skal være plads til, at otte frisørelever ad gagen kan få undervisning i den nye salon. Når der er undervisning vil salonen i Brejning blive lukket i nogle dage, og kunderne kan så blive klippet i salonen i Børkop, hvor personalet fra Brejning vil være at finde.

I det daglige vil salonen have plads til både mænd, kvinder og børn. De sidste kan glæde sig til fjernsyn og tegnefilm mens de bliver klippet.

Katrine Bjerring har siden hun blev færdig med den 4-årige frisøruddannelse i 2004 vidst, at hun ville andet og mere end bare at stå i en salon. Hun har således været timelærer på
frisøruddannelsen i Kolding, lavet hår ved de store shows ved modeugen i København, været på frisørkurser i London og på det seneste har hun været ansat som freelance teknikker for firmaet Qhair, der laver farver og hårprodukter uden kemi. Ved siden af sit arbejde med salonen tager hun op til 14 gange årligt rundt i Danmark og laver shows hvor andre frisører kan lære om hårtrends både når det handler om farver og klipning for både mænd og kvinder. Dette arbejde fortætter hun, og med den nye salon udvider hun, så hun også vil holde kurser for frisørelever fra hele Danmark.

– Jeg har altid haft lyst til at have muligheden for at gøre det, jeg drømmer om. Hvis jeg bare stod i salonen hver dag, så var jeg her ikke. Jeg kan godt lide at stå i salon, men jeg synes, det er så kreativt et fag, der hele tiden er udvikling i, og det kan jeg rigtig godt lide. Netop undervisningen af andre, er noget Katrine Bjerring er rigtig glad for, og da hun har oplevet flere mestre efterlyser kurser for frisørelever, så vil hun tilbyde 3 dages kurser, i den nye salons lokaler fra oktober måned 2017.

– Jeg kan godt lide at hjælpe andre til at udvikle sig og blive bedre, og derfor vil jeg gerne gøre mere ud af undervisningen, siger Katrine Bjerring, der også er på udkig efter en ny elev, der kan blive lært op i den nye salon i Brejning samt en uddannet assistent.