Efter gensidig aftale mellem bestyrelsen på Scenekunst Højskolen Snoghøj og Martin Elung-Jensen fratræder Martin Elung-Jensensom forstander ved højskolen pr. 31.08.20. I den forbindelse udtaler bestyrelsen sin tak til Martin for hans indsats.

Der vil nu blive arbejdet for at finde en ny forstander, der kan fortsætte og udvikle det proaktive samarbejde med Fredericia Kommune, lokalmiljøet og på selve højskolen. Indtil videre er Susanne Ærenlund blevet konstitueret som midlertidig forstander, hvor hun i samarbejde med skolens dygtige lærerstab og ledergrupper overtager opgaverne med at drive Højskolen.

Bestyrelsen for Scenekunst Højskolen Snoghøj ønsker og tror på at Højskolen kan stå som en perle som hele lokalmiljøet og kommunen kan spejle sig i. Ligeledes ønsker bestyrelsen at fortsætte samarbejdet med DDSKS Musicalakademiet og sikre, at højskolens studerende får mulighed, for at kunne dygtiggøre sig, og få gode oplevelser, når de søger ind på scenekunstneriske uddannelser, som De Danske Scenekunstskoler og PAS i Sverige.

Opgaven forude er fortsat at sikre diversitet, høj undervisningskvalitet og gennemføre Højskolens vision på den lange bane. Derfor vil bestyrelsen også fortsætte arbejdet på at renovere Højskolen og sikre at de smukke bygninger også er sunde bygninger og en sund arbejdsplads. Det vil ske skånsomt, så studerende og ansatte har et godt hjem og en god dagligdag på Højskolen.

Vi kigger ind i et spændende skoleår for Højskolen Snoghøj – 2020/2021, og håber at alle kan samles om vores vidunderlige højskole og den store energi, der er en del af hele vores grundlag og virkekraft.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer