Tirsdag den 1. marts 2016 afholdte Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) Fredericia deres årlige generalforsamling, denne gang med store udskiftninger i bestyrelsen. Årets generalforsamling blev afholdt med den største tilslutning af DSUer i mange år, derved giver den afgående formand Oliver Overgaard et godt fundament til den nyvalgte formand Cecilie Ejby Pedersen.

”Jeg glæder mig utroligt meget til arbejdet og er ufattelig taknemmelig for den tillid, som medlemmerne har udvist overfor mig,” udtaler nyvalgt formand for DSU Fredericia, Cecilie Ejby Pedersen.

Oliver Overgaard er sikker på, at Cecilie er den rette til at overtage opgaven som formand for DSU Fredericia.

”Cecilie er en drivkraft uden lige, som ikke er bange for at tage nye udfordringer op, derfor er jeg sikker på, at hun bliver rigtig god som formand for DSU Fredericia,” udtaler Oliver Overgaard.

DSU Fredericia har oplevet stor vækst i deres medlemstal det sidste år, og Cecilie tror på, at væksten skyldes større aktivitet.

”Vi afholder flere arrangementer, og flere deltager på de nationale aktiviteter. Derved får DSU Fredericia mere indflydelse på landspolitikken,” siger Cecilie Ejby Pedersen.
Cecilie Ejby Pedersen har siden sidste generalforsamling været valgt som næstformand for DSU Fredericia og er nu klar til at overtage arbejdet efter Oliver Overgaard, som efter 2 år nu har valgt at trække sig som formand.

”Jeg har lært ufatteligt meget af Oliver. Han er dygtig, altid velforberedt og en helt igennem god fyr. Jeg er glad for at vi stadig kan trække på hans kompetencer i afdelingen,” udtaler Cecilie Ejby Pedersen.

DSU spillede en stor rolle i folketingsvalgkampen for John Nyborg, hvor flere DSUer havde en central rolle. DSU står nu overfor nye spændende opgaver.

”Vi glæder os til at arbejde med det kommende kommunal- og regionalvalg, og skulle der komme et folketingsvalg, er vi mere end klar til at kæmpe for en ny regering,” siger Cecilie Ejby Pedersen.

Den nye bestyrelse:
Formand: Cecilie Ejby Pedersen
Næstformand: Karoline Kjær Eriksen
Kasserer: Emilie Michelsen
Bestyrelsesmedlem: Aurora Elizabeth Krasnigi