Det er Mr. Sydbank, der er rykket ind i Kanalbyen som ny filialdirektør. Den 54 årige bankmand har siden 1985 været bankens mand, men det er for at komme tættere på kunderne, at Troels Clemmensen nu sætter sig i stolen som chef for banken i Fredericia og Middelfart-området. 

Han er skarp i tøjet, og blikket er målrettet, da han træder ind på AVISENs redaktion. Troels Clemmesen er ikke hvem som helst. Gennem de sidste 13 år har han besat flere tunge lederstillinger hos Sydbank. Ser man hans profil, er han manden man sætter ind, når strategier skal sættes i søen og løses til præcision. 

Nu er der en ny opgave til ham. Som tidligere i hans karriere, så rykker han gerne, når banken har nye visioner. Ni filialer bliver til 12 – og så vil man tættere på kunderne igen i en tid, hvor banker lukker filialer.

»Det er ingen hemmelighed, at finanssektoren er under konstant forandring. Jeg kommer fra en stilling som direktør for Østjylland, hvor jeg primært har arbejdet med ledelse af ledere, nu bliver opgaven en anden, men ikke mindre spændende. Jeg glæder mig til arbejdet, og jeg har allerede et godt netværk i byen: Jeg har allerede været i dialog med “gamle” kunder,« fortæller Troels og fortsætter:

»Bankens nye strategi er god – flere selvstændige afdelinger, men med muligheden for at trække på specialisterne. Et setup, jeg virkelig tror på. Med over 62.000 mennesker i de to byer ved Lillebælt er, vi klar til at rådgive og give dem en nærværende oplevelse af en bank. Derfor er mit mål også at åbne en filial i Middelfart. Der er nuvel to fine broer imellem bæltet, og byerne er vokset mere sammen, alligevel tror jeg, at det betyder noget, at vi er til stede i begge byer. Strømmen i bæltet er jo stadig stærk.«

35 år på samme arbejdsplads er ikke noget, man ser så tit mere, men for Troels Clemmesen er det en selvfølge.

»Jeg har altid haft mange forskellige opgaver hos Sydbank, og jeg brænder for de gode kundeoplevelser. Jeg føler mig priviligeret, og det har jeg gjort i alle 35 år. Nu er min opgave at føre bankens mission videre – vi skal som sagt tættere på kunderne og dermed også tættere på Middelfart. Bankens nye strategi er god, og den går imod strømmen. Det kan jeg virkelig godt lide. I dag går mange i sektoren mod større finanshuse og færre lokalfilialer,« siger Clemmesen. 

Privat er den 54-årige bankmand kærester med Jannecke, og sammen har de fem sammenbragte børn mellem 15-24 år. Fritidsinteressen er golf, men tidligere var det håndbold, fodbold og cykling. Som han bemærker, så har han kørt sine kilometer mellem Aarhus og København. 

»Jeg blev i øvrigt clearet til storbane i Fredericia Golfklub, så der er potentiale til nogle spil derude,« siger Troels med et smil.

»Jeg glæder mig til at møde fredericianerne og middelfarterne. Jeg har altid været kundernes mand, og netop derfor ser jeg frem til gode møder og samtaler. Jeg har talt med en række kunder i telefonen allerede, og jeg kan jo se med egne øjne, at byerne er inde i en positiv udvikling. Samtidig er de placeret strategisk godt i landet, så mulighederne for gode forretninger bliver mange,« slutter direktøren.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer