Mathias Hedegaard spillede torsdag aften sin første kamp i thansen Arena, og allerede der lykkedes det ham at fighte sig ind i hjertet på HK Ultras.

FHK vandt 33-23 mod HC Odense, og det var en sejr, som var kærkommen for FHK, der i foråret tabte til netop Odense-mandskabet efter en skidt indsats.

“Det betyder sindssygt meget for os og hele klubben omkring. Vi havde lidt et hængeparti fra sidstes sæson, hvor det ikke gik så godt, og det skulle vi rette op og det gjorde vi,” siger Mathias Hedegaard, der glædede sig over at trække FHK-trøjen over hovedet i thansen Arena for første gang:

“Det var fedt at mærke Ultras var med og den store opbakning, der var til os i dag,” siger han.

Flere. gange var Mathias Hedegaard i fokus, fordi han fightede for hver en meter på banen og gled hen af gulvet for at forsøge at komme først på bolden. Det var noget, som Ultras kunne lide at se.

“Det er helt sikkert et af mine kendetegn, at jeg fighter til det sidste og ind til sidste slutfløjt lyder,” forklarer Hedegaard.

Også Jesper Houmark glædede sig over at være tilbage i thansen Arena.

“Det var fedt at være tilbage. Vi havde troet, at der kom konfetti efter kampen fordi, at det havde vi vænnet os til. Ej, spøg til side. Der var mange mennesker i hallen, og de var med til at skabe en god stemning omkring kampen,” siger Jesper Houmark.

Hvad var fokus for jer i dag?

“Vi skulle prøve lidt alternativer, blandt andet syv mod seks og det lykkedes meget godt, og så prøvede vi lidt forskellige ting af forsvarsmæssigt,” fortæller Jesper Houmark.

https://www.place2live.dk/fredericia/