En af de FHK-spillere, der skilte sig ud i den første testkamp mod Otterup var Anders Kragh Martinusen, som Fredericia AVISEN talte med efter opgøret.

https://www.adp-as.dk/

40-26 viste måltavlen efter kampen, og generelt lyste det ud af FHK ,at der var en stor lyst til at komme i kamp igen.

“Det var skønt at komme igang. Jeg havde virkelig glædet mig. Der havde været en anden spænding op til kampen end normalt. Det var dejligt at komme ind at mærke stemningen, selvom det bare var en træningskamp,” siger Anders Kragh Martinusen og kommer ind på mødet med fansene for første gang:

“Jeg havde virkelig glædet mig, og jeg er ærgerlig over , at vi ikke får fuld opbakning i ligaen. De trofaste fans var her i dag, og det var var fantastisk,” forklarer han og fortæller om hvordan det var at spille den første kamp:

“Jeg havde glædet mig til at komme til en ny klub og komme igang. Jeg er fint tilfreds med det angrebsmæssige, hvor vi faldt godt i hak med hinanden. Jeg er lidt mere skuffet over forsvarsspillet, men det kommer hen ad vejen.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Der blev kigget med løftede øjne, da FHK offentliggjorde signingen af Anders Kragh Martinusen, som er kommet til fra Århus, der i sidste sæson endte FHK i tabellen. Selvom det på den måde virker som et skridt ned, så ser højrebacken ikke sådan på det.

“Jeg ser det som et godt samarbejde på lang sigt, og jeg ser frem til, at vi skal vinde en masse kampe. Jeg har store ambitioner om hvad vi skal opnå. Slutspillet skal være vores i år, så vi skal på med arbejdskoene,” slutter Anders Kragh Martinusen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer