Mads Emil Lenbroch er op til den her sæson skiftet til FHK efter at have repræsenteret Århus Håndbold. Med skiftet kommer den talentfulde venstre fløj ud af det sikkerhedsnet, som han havde opbygget i det aarhusianske.

Som noget nyt i den her sæson er FHK begyndt at have dobbelte træningspas midt på dagen. I pausen mellem et træningspas med fokus på agility og en efterfølgende videoseance samt styrketræning talte vi med Mads Emil Lenbroch om hvordan det har været at komme igang i FHK.

“Det har været lækkert at komme igang igen efter så lang tid væk fra håndbolden. Når det er sagt, så er det fedt at være kommet til FHK, hvor jeg har fået mødt alle gutterne,” siger han og kommer ind på, hvordan det var for ham under coronanedlukningen af håndbold:

“Det var mærkeligt. Jeg har ikke prøvet det før. Når man har været skadet, så har man altid kunnet lave lidt, men det hele var lukket og man skulle træne alene og alternativt,” siger han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I år er Mads Lenbroch blevet første års senior, men allerede sidste år snuste han for alvor til livet som seniorspiller.

“Sidste år trænede jeg udelukkende med ligaholdet i Århus, men det er sjovt at være en del af truppen og sætte ambitioner på holdets vegne og føle sig som en del af det,” siger Lenbroch.

Hvad forventer du af dig selv med dit skifte til FHK?

“Jeg skal have hår på brystet. Jeg har altid været i de samme trygge rammer, så det her kommer til at åbne op og komme ud af min komfortzone og samtidig give den gas og ikke være bange for at vise mig frem,” siger Mads Lenbroch og kommer ind på forventningerne til spilletid:

“Først og fremmest skal jeg tage de minutter der er, og så bare gribe chancen. Jeg er sikker på, at jo flere minutter jeg har på træningenbanen, jo flere minutter giver det i kamp” forklarer han.

https://www.adp-as.dk/

Hvordan tror du det bliver det at spille i thansen ARENA?

“Det bliver mega fedt. Jeg spillede her sidste år med Århus, det var knap så fedt, fordi vi havde publikum imod os. Med HK Ultras har vi den bedste hjemmebane i Danmark, så det bliver fedt at have dem i ryggen,” slutter Mads Emil Lenbroch.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer