Andreas Raahauge har benyttet sommerpausen til at skifte til FC Fredericia. Raahauge vil gøre sit til, at han kommer til at vogte målet fast for fredericianerne.

I sidste sæson hed sidste skansen Alexander Nybo i FC Fredericia i målet. I skyggen af ham stod kroatiske Dino Hodzic, der i løbet af sæsonen dog fik enkelte kampe i Fredericia-målet grundet skader til Nybo.

Nu er Alexander Nybo på toppen igen, men han kan forvente hård kamp, hvis det står til nytilkomne Andreas Raahauge.

“Der er konkurrence jo. Nybo er en god målmand, der gjorde det godt i sidste sæson, men det er også noget, der gør en bedre, når der er konkurrence,” siger Raahauge til Fredericia AVISEN.

Har du fået noget at vide om det er en åben kamp mellem Nybo og dig?

“Det har jeg ikke fået noget at vide om. Nybo har gjort det godt,” fortæller Andreas Raahauge grinende, mens netop Alexander Nybo kommer gående forbi.

“Det handler om at gøre det godt til træningen, og så må vi se, hvem der står, når det gælder,” fortsætter Raahauge i en mere seriøs tone.

I opstarten bliver spilletiden pr. tradition fordelt mellem spillerne. Derfor gælder det for den tidligere Skive-keeper om at gribe chancen der.

“Ja, selvfølgelig, det skal man. Hvis ikke man går efter at starte inde, skal man ikke spille fodbold. Det handler om at starte inde,” forklarer Andreas Raahauge, som slutter af med at beskrive sig selv som keeper.

“Jeg er en hurtig målmand, der er atletisk og reaktionsstærk og god med bolden. Man skal udvikle sig på alle ting. I 1. division er det meget duelspil, så det er noget, jeg skal blive bedre til i samarbejde med målmandstræner Maciek Wasyniu.”

FC Fredericia spiller første turneringskamp d. 29. juli på udebane mod Næstved.

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk