I sidste uge fik FC Fredericia tilgang af Patrick Egelund, der var en del af den trup i Esbjerg, som havde den nu afgående træner, Peter Hyballa. Egelund har lagt det bag sig, og er glad for at være i en klub, hvor der er ro på.

Da Esbjerg spillede mod Vendsyssel og FC Helsingør var det med Patrick Egelund på banen i 90 minutter, men efterfølgende fik offensivsspilleren sin kontrakt ophævet med vestjyderne.

Det skete efter, at klubbens amerikanske ejer utalte, at man kunne få ophævet kontrakten, hvis det var det den enkelte spiller ønskede. Den mulighed benyttede Patrick Egelund sig af.

Få timer før FC Fredericia spillede mod Hvidovre den 13. august blev Egelund præsenteret i den fredericianske klub, og i tirsdags fik han debut mod Esbjerg.

– Det var en fed følelse, det var det jeg håbede, siger Egelund.

Patrick Egelund fik chancen for at lukke kampen til 2-0, men han misbrugte muligheden.

– Det havde helt klar været en god følelse. Det er det altid som offensivspiller, også selvom det er mod min tidligere klub, siger Egelund, der så fordele og ulempe ved at møde Esbjerg i den første kamp_

– Det kan godt være, at jeg kender til dem, men de kender også mig, så det gælder begge veje, siger Egelund.

I Esbjerg oplevede Egelund en turbulens periode med Hyballa. Fortiden er lagt væk, og nu kigger Egelund på fremad i FC Fredericia-regi, hvor han føler sig godt tilpas.

– Jeg vægter meget klubmiljøet og spillestil, så jeg føler ikke, at jeg kunne passe bedre ind, siger Egelund og slutter af med at fortælle hvordan det er at have fremtiden på plads:

– Jeg er superlettet. Det påvirker også ens spil, når man har det godt.

FC Fredericia spiller søndag mod Vendsyssel på udebane.