En mystisk grøn Fanta med forskellige smage lanceres nu i Danmark. Farven er den samme i alle flasker, men du kan aldrig være sikker på, hvilken smag du lukker op for, når du tager en slurk af din sodavand. Smagene er nemlig tophemmelige! Fanta udfordrer modige danskere til at smage og gætte på de hemmelige varianter. Skal du gætte med?

#WhatTheF****! Sådan vil det lyde for mange tørstige danskere, når de tager en slurk af den mystiske Fanta. Den nye variant lanceres i forskellige helt ukendte smagsvarianter, som alle er grønne, og henvender sig til modige danskere, der har lyst til at udfordre sig selv – og deres smagsløg.

Behøver ikke smage ”grønt”

Hvilke og hvor mange smagsvarianter, der gemmer sig bag den grønne farve, ved kun Fanta.

Når man smager på noget grønt, kommer vi ofte til at tænke på grønne frugter eller grøntsager. Men selvom farven er grøn, vil varianterne ikke nødvendigvis smage ’grønt’ som f.eks. kiwi eller æble. Smagen kan sagtens være en helt anden, end farven indikerer,” siger Michelle Olsen, Experiential & Assets Manager fra Fanta Danmark, der håber, at mange vil gætte med på, hvad de nye Fanta smager af:

”Vi håber, at den nye Fanta vil skabe masser af leg og gætterier i alle aldersgrupper, og vi glæder os til at kunne tilbyde danskerne et spændende og sjovt produkt.”  

Den snedige tænker måske, at man bare kan kigge på listen over ingredienser på etiketten for at gætte sig frem til den rigtige smag. Men her er der ingen hjælp at hente. For selvom ingredienslisten overholder samtlige krav, afslører den ikke den præcise smag. Så du er ganske enkelt nødt til at sætte gang i dine egne smagsløg, hvis du vil gætte smagen.

På sitet www.fanta.dk kan man gætte på, hvad den nye Fanta smager af – f.eks. vandmelon, jordbær, kiwi eller noget helt fjerde. Der vil løbende være præmier på højkant til de modige danskere, som smager og gætter.

1 1 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Oscar
Oscar
12:25 - 17. april 2021 12:25

Det er mega falsk de smager alle sammen af æble

Julie
Julie
18:57 - 6. juni 2021 18:57

Har smagt den og min snakke af grab