Business Fredericia byder en ny medarbejder velkommen, når Henriette Nørgaard den 1. august tiltræder som ny erhvervskonsulent.

Henriette afløser Benedicte Mejrup, som efter fem år har valgt at skifte job, og vi takker for Benedictes engagement og indsats ude ved virksomhederne.

Henriette har en solid erfaring i virksomhedsvejledning, projektstyring, netværk og procesudvikling qua sin fortid i Trekantområdet Danmark og Tønder Erhvervsråd. Dertil har Henriette syv års erfaring og kendskab til SMV’er.

”Jeg er meget glad for at have fået en kompetent medarbejder om bord med en bred og solid baggrund, der kan være med til at skabe en fortsat professionel medlemsservice, der matcher vores medlemmers ønsker og behov” udtaler Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, Business Fredericia.

“Derudover har Henriette en større erfaring med at håndtere kommunikationsopgaver og sociale medier og er vant til at konceptudvikle. Henriette har desuden arbejdet hos AB Electric A/S i Kolding, som HR Udviklingskonsulent og har stort kendskab til optimering af HR-processer – en viden der kan skabe stor værdi for udviklingen af vores medlemsservice, og som også kan videreudvikle Business Fredericia i fremtiden,” fortsætter Erhvervsdirektøren.

Henriette Nørgaard er 40 år, bor i Kolding. Hun er gift med Peter Nørgaard Petersen og har to børn. Henriette har en baggrund som Cand. Merc. HRM fra CBS København og en Bachelor i forandringsledelse fra RUC (Roskilde Universitets Center).

”Jeg glæder mig til at starte hos Business Fredericia, og møde de mange spændende virksomheder i området, og lære området bedre at kende. For mig handler det om at bidrage med en indsats over for virksomhederne, som i sidste ende kan bidrage til vækst og udvikling for den enkelte virksomhed. Min tilgang er jordnær og med respekt for den enkelte virksomheds situation.Derudover håber jeg at kunne bidrage med at skabe netværk, nye ideer og projekter til gavn for Fredericia”, siger Henriette Nørgaard.

“Det er mit indtryk at der er en stærk drivkraft og energi i Business Fredericia, og en stærk udvikling i Fredericia – og ikke mindst store ambitioner om at gøre en forskel for det lokale erhvervsliv. Der er et stærkt ønske om vækst og udvikling, og det glæder jeg mig til at blive en aktiv del af,” slutter Henriette. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer