Dorthe Laura Rasmussen overtog i sidste uge stafetten som Filialdirektør for Danske Bank i Fredericia efter Mette Bernsten Høyer. 

Der er travlhed hos Danske Bank i Gothersgade, hvor kunderne skal betjenes efter påsken. Viceområdedirektør Mette Bernsten Høyer takker af i Danske Bank Fredericia for at arbejde mere stragetisk med ledelse og udvikling i Sydjylland og på Fyn. Samtidig bydes Dorthe Rasmussen velkommen som ny filialdirektør. Hun kommer fra en stilling som Forretningschef i Danske Bank Horsens. 

-Det er en spændende, udviklende og motiverende opgave i en by, hvis udvikling er helt unik. Derfor glæder jeg mig til sammen med mit team at vise, hvad vi kan. Jeg har allerede hørt meget godt, og jeg ved, at jeg overtager et hus med et stærkt hold. Nu skal jeg lære byen og kunderne at kende, hvilket jeg ser frem til, siger Dorthe Rasmussen.

Filialdirektøren er bankuddannet, og har arbejdet og varetager forskellige opgaver i Danske Bank siden 2007, ligesom hun i en årrække var boligkonsulent i koncernen. 

-Jeg kommer med en stor portion knowhow, hvor særligt boligområdet er mit speciale. Som leder drives jeg af at møde medarbejderne i øjenhøjde med en åben ledelsesstil. Sammen står vi stærkt til at løfte vores opgaver og de gode kundeoplevelser, som vi lever af, fortæller Dorthe Rasmussen.

Mette Bernsten Høyer skifter filialdirektørstillingen ud med en ny stilling som viceområdedirektør i Danske Bank. 

-Jeg er bosat i Fredericia, så da jeg i sin tid blev udnævnt til filialdirektør i byen var og er det en superspændende opgave. Jeg har været med i en tid, hvor byen, kunder og kolleger har været en gave at arbejde med. En periode i byen, hvor der er sket meget, siger Mette Bernsten Høyer og fortsætter:

-Der er også sket meget i Danske Bank, og sammen med byens udvikling har det været en kæmpe læringsplatform for mig. Min nye opgave er på det mere strategiske niveau med det, jeg er mest dedikeret til – nemlig gode kundeoplevelser.

Begge afslutter med at fortælle om det seneste år, hvor de fortæller, at det har været et anderledes år, hvor de virtuelle platforme har vundet frem. 

-Det har været et vildt år på alle parametre, og det har været en stejl læringskurve, hvor det går godt, og faktisk har det tilført stor værdi med de nye mødeformer, men vi ser naturligvis frem til at samfundet åbner mere op igen, slutter de.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer