Danmarks største specialist inden for fundering og stabilisering får ny administrerende direktør. Efter 21 års tjeneste i virksomheden har direktør og medejer Kent Steffensen valgt at forlade sin stilling i Uretek. Lars Erik Nielsen er rekrutteret til at varetage posten som CEO pr. 1. maj.

Den danske entreprenørvirksomhed Uretek får ny administrerende direktør. Den 1. maj træder Lars Erik Nielsen til som CEO, efter direktør og medejer Kent Steffensen har valgt at opsige sin stilling i Uretek.

Lars Erik Nielsen, MBA, hentes ind med en ledelsesbaggrund fra flere større virksomheder i entreprenørbranchen. Han har en stærk profil inden for salg, ledelse og virksomhedsudvikling, og når han indtræder som direktør, bliver det med ansvaret for både Uretek og søstervirksomheden GrowTek.

– Lars Erik Nielsen har stor erfaring i at styre små og store projekter til succes, og i ham har vi fundet den direktør, som vi tror på, vil bringe Uretek og GrowTek de næste skridt frem på markedet, siger Lars Egsvang, bestyrelsesformand i Uretek Holding. ”Vi har store ambitioner, og med Lars Erik Nielsen ved roret, forventer vi at skabe vækst og nye arbejdspladser allerede i 2021. Kent Steffensen har været med til at grundlægge og forme Uretek til det, virksomheden er i dag, med et stærkt fokus på kundeservice og kvalitet i hver en opgave, der er blevet udført, og ikke mindst med medarbejdertrivslen i højsædet. Når Kent nu ønsker at give teten videre, glæder bestyrelsen sig til at føre de gode takter videre sammen med Lars Erik Nielsen.

Ureteks grundlægger i Danmark og direktør for Uretek Holding, Ivan Steffensen, sender ligeledes en tak til sin søn og medejer Kent Steffensen, der trådte ind i virksomheden tilbage i januar 2000.

– Jeg anerkender fuldt ud Kents ønske om at påbegynde et nyt kapitel i sit liv, og jeg vil gerne takke Kent for hans mangeårige bidrag til Ureteks virke og succes. Han har været den, der har skabt strukturen og en stor del af virksomhedens udvikling. Nu ser vi frem til samarbejdet med Lars Erik Nielsen, som bl.a. skal sikre realisering af udviklings- og omsætningsmålene for Uretek og for GrowTek. Baseret på Lars Eriks kvalifikationer og menneskelige kvaliteter er jeg sikker på, at han vil skabe gode resultater, siger Ivan Steffensen.

Menneskerne bliver nøglen

Lars Erik Nielsen ser frem til at træde ind i rollen og vil særligt fokusere på de menneskelige ressourcer som omdrejningspunkt for den videre succes.

– Jeg ser frem til at overtage anførerbindet. Det bliver min opgave at se på Uretek og GrowTek med nye, friske øjne og vurdere, hvordan jeg bedst bidrager til udviklingen. Mit største fokus vil være på medarbejderne – jeg vil sikre mig, at alle på holdet bidrager til at spille hinanden gode og at alle ved, hvad der arbejdes hen imod. Med et stærkt hold skal vi gennem målrettet salg skabe øget synlighed i hele Danmark, så vi bliver det naturlige førstevalg, siger Lars Erik Nielsen.

Vender en ny side i bogen

I sine mange år som direktør og medejer har Kent Steffensen ledet Uretek gennem en imponerende vækstrejse, der blandt andet resulterede i hele fem gazellepriser i træk i virksomhedens tidlige år. Nu har han besluttet sig for at tage hul på et nyt livskapitel.

“De sidste to årtier har været en fantastisk rejse og udvikling med Uretek. Vi har præsteret nogle flotte resultater gennem årene, også på kundetilfredsheden, og det gør mig utrolig stolt at se tilbage på. Nu har jeg valgt at prioritere mere tid med min familie, og jeg er sikker på, at Uretek er i trygge hænder hos Lars Erik, som jeg ser frem til at samarbejde med i mit fortsatte virke som bestyrelsesmedlem,” siger Kent Steffensen.

Om Lars Erik Nielsen

Lars Erik Nielsen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har derudover en MBA i virksomhedsledelse. Han kommer fra en stilling som markedschef hos rådgivningsvirksomheden INGENIØR’NE A/S og har tidligere været CEO og partner hos Odense Bygningsservice. Lars Erik Nielsen har desuden haft forskellige stillinger i Fyns Almennyttige Boligselskab, Hans Jørgensen & Søn samt MT Højgaard. Lars Erik Nielsen bor i Odense med sin hustru Christina og har tre døtre i alderen ½ – 14 år.

Om Uretek

Uretek er specialister i opgravningsfri, hensynsfulde og hurtige stabiliserings- og funderingsløsninger med over 20 års erfaring i Danmark og på verdensplan mere end 30 års erfaring. Derudover har Uretek samarbejde med firmaer i mere end 70 lande. På verdensplan har Uretek-netværket løst mere end 100.000 opgaver, lige fra små private projekter til store industrielle projekter.

Om GrowTek GrowTek er totalleverandør af grønne tage til store og små byggerier i Danmark og har bl.a. leveret grønne tage til bygninger som Bestseller Terminalen, LEGO P-Huset og Fælledhusene i København. Grønne tage fra GrowTek bidrager til et grønnere miljø i byerne og et mere bæredygtigt byggeri, idet de optager regnvand, har isolerende effekt samt reducerer støj og CO2-udslip.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer