Igennem det sidste års tid er der blevet arbejdet hårdt på at få skabt et nyt nyhedsprodukt, der tilgodeser de mange danskere, der ikke kan betale dyre avisabonnementer. Nu er Budskabsfabrikken A/S klar med den første udgave af app’en, der kort og godt hedder AVISEN.

Det skal være simpelt, det skal være frisk, og så skal det have sit centrum i Syddanmark, hvor Danmark har de højeste vækstrater ud fra antal indbyggere og byerne gror mere og mere sammen. Det er ideen bag den nye app, der fra i dag kan hentes gratis til iPhone og Android smartphones i hele Danmark. Administrerende direktør Andreas Dyhrberg Andreassen fra Budskabsfabrikken A/S er glad for at det nye tilbud nu er klar i butikkerne, og håber at de mange læsere vil tage godt imod den.

– Vi har fra starten af lagt den kurs, at vi skal kunne udvikle os hurtigt og tilpasse os markedet. Derfor har vi også besluttet os for at være meget lydhøre overfor brugeroplevelserne, og vi har fast mandskab på udviklingen af app’en. Det er kun begyndelsen på rejsen, siger Andreassen.

Han forklarer at app’en er designet til at give et hurtigt overblik over aktuelle historier, men også indbygger en høj grad af brugerinddragelse. Målet er at engagere seerne, så de oplever en reel værdi ved at bruge app’en.

– Vi lever i en digital tidsalder. Når vores redaktion arbejder i døgndrift på at lave god formidling, så er leveringen af historierne også afgørende. Vi har ikke nogen betalingsmur, og derfor tror jeg også på, at vi tilbyder noget unikt. Vi har i forvejen ændret markant på vores design og fortællemetoder, fordi vi udvikler os til et meget læst medie i vores landsdel. Ved at bygge alle byerne i egnen ind i vores formidling, kommer folk til at se et helt uafhængigt medie, der i modsætning til de fleste andre, ikke får lønnen udbetalt af politikerne og forvaltningerne, samt over mediestøtten. Det kan godt være, at mediemarkedet ikke er frit og liberalt, som det burde være, men vi vil gerne vise, at det godt kan lade sig gøre at udgive nyheder uden statsstøtte, slutter Andreassen.

Appen kan downloades her

AVISEN er også kommet med et nyhedsbrev, som leveres direkte på mail hver morgen. Det kan tilmeldes her

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer