Christopher Seberg-Andersen er netop startet som butiksansvarlig for Vin Med Mere .dk på Vejlevej 65 i Fredericia. “Jeg vil have fokus på at give kunderne en ekstra oplevelse og udfordre dem lidt på at prøve noget nyt og spændende.“ udtaler Christopher.

VinMedMere.dk har i Christopher fået en erfaren mand i den 400m2 store og flotte vinbutik, da han har en stor passion og viden indenfor vin & spiritus. De sidste par år har han arbejdet som Brand Ambassadør Vin & Øl i Billund Lufthavn. Sideløbende har Cristopher taget et hav af kursus indenfor området. Herudover brænder han for at yde en rigtig god kundeservice.

Privat bor Christopher i Odense med hans kæreste og lille hund. I fritiden eksperimenterer han i køkkenet med at finde den sjove balance mellem mad og vin. “Foruden vin har jeg en kæmpe interesse i rom, whisky og gin og især hvordan de fungerer i cocktails, hvor jeg altid er klar til at give en god opskrift med til kunden.” fortæller den nye butiksansvarlige Christopher Seberg-Andersen.

VinMedMere.dk på Vejlevej 65 i Fredericia har benyttet Corona- nedlukningen tidligere på året til at gøre butikken endnu flottere. Sortimentet er blevet udvidet, således at de nu har et imponerende stort udvalg i vin, Champagne, gin, whisky, rom, øl, likør, gaver og meget mere.

Christopher ser frem til at hilse på alle kunderne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer