Elbohallen dannede mandag rammen om Lions Club Elbo valgforsamling. På mødet blev klubbens ledelse for det kommende klubår 2019/2020 fundet. Den nye bestyrelse tiltræder ved det nye klubårs start i juli måned.

Bestyrelsen fik følgende sammensætning:
Præsident:                                  Erik V Jørgensen, Taulov

Vice Præsident:                         Henrik Unnerup, Taulov

Past Præsident                          Finn H Petersen, Skærbæk

Kasserer:                                     Michael Mølholm Bertelsen, Taulov

Sekretær:                                     Svend Erik Kristensen, Skærbæk

Klubmester:                                Henning Qvick, Taulov

Tail Twister:                                Iver Teist, Taulov

Som bilagskontrollanter blev Jonny Madsen og Torben Karstensen valgt.

Lions Club Elbo har også budt velkommen til et nyt medlem i marts måned. Steen Elkjær fra Skærbæk har valgt at deltage i Lions arbejde med at skaffe midler til støtte af såvel lokale som internationale humanitære projekter.

LC Elbo kan i år fejre 30 års jubilæum, som lokal klub i Taulov/Skærbæk området. Klubben har i dag 15 medlemmer i alderen 40 – 80 år og har et ønske om at styrke klubben og øge antallet af medlemmer til ca. 20 medlemmer. Det skal sikre os flere ressourcer til at gennemføre vores mange arrangementer. Klubben har et stort ønske at blive en M/K-klub. Klubben hidtil være en mandeklub. Men vi ønsker, at skabe fornyelse og større diversitet ved at vi fremover bliver en mix-klub, siger klubbens præsident Erik V Jørgensen. LC Elbo vil i de kommende måneder promovere det nye tiltag og invitere til informationsmøder omkring mulighederne for at gøre en forskel, som Lions medlem.

https://v2.billettend.dk/index/eventdetails/eventno/75792
Køb billet her