Smuk-Nu inviterede til test af den populære lysbehandling Beaty Angel. En fortælling og 15 minutters behagelig behandling dannede rammerne om en velværestund hos Marie-louise og Smuk-Nu i Købmagergade. 

Oplever du lige nu irritation fra Coronahud? Det var et af de nye begreber, vi lærte, da vi besøgte Smuk-Nu i Købmagergade. Coronahuden er den hud, der kan opstå i en tid, hvor mindre lys, mundbind og andre faktører gør huden rød og irritabel. Men her kommer eksempelvis Beauty Angel til sin ret, fortæller dagens instruktør, imens indehaver af Smuk-Nu Marie-louise Stück Holm udfører behandlingen. 

Efter en afrensning, pålagt maske og en let massage tændes det magiske lys, der både varmer og arbejder med huden, imens man slapper helt af. 

I indslaget, som I kan se her, får man meget mere at vide om, hvad behandlingen kan. 

Om Beauty Angel Lys

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling. Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte celler – de såkaldte ”fibroblaster”.

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Fibroblasterne i dermis er ikke stationære, men bevæger sig rundt i vævet, og de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lys, vil de bevæge sig i retning af det, og påvirkningen vil øge deres “output” – de producerer både collagen samt elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix, glykosaminoglykaner (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre).

I og med at et øget collagenindhold er det, der er nemmest at registrere – det kan ses på ultralydsscanninger – er det ofte dét, der fokuseres på, når en forbedret fibroblast aktivitet skal dokumenteres videnskabeligt. Man kan sige, at det øgede collagenindhold i virkeligheden mest er et bevis for en “markør” af, at fibroblasterne generelt har øget deres aktivitet.

Fibroblasterne er som nævnt ansvarlige for produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – dermed spiller de en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud. Dette ikke mindst fordi det er den extracellulære matrix, der bestemmer livsvilkårene for cellerne – hvor f.eks. fugtmangel (manglende GAGs/hyaluronsyre) vil have konsekvenser for cellernes trivselsmuligheder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer