Fredericia Håndboldklub underskrev sidste år en aftale med 1. divisions topscorer, Nicolaj Nørager. Han kommer til Fredericia med stor selvtillid – og han har tidligere vist sit værd i ligaen for TMS Ringsted. Nu har han trukket den røde FHK-trøje over hovedet for første gang og kan kalde sig FHK-spiller. Det er en ambitiøs ung mand, der forventer store ting af både sig selv og holdet, som FHK har fået på holdkortet.

“Det var super fedt at være til første træning. Det er altid sjovt at komme til en ny klub og nye mennesker. Jeg kender heldigvis en del af dem i forvejen, og nogle af dem har jeg spillet lidt sammen med både på klubhold og ungdomslandshold. Så det har været en rigtig god modtagelse og en fin træning. Det var sjovt at få lov at mærke bolden og gulvet igen. Det er bare rart at være i gang”, fortæller Nicolaj Nørager til Fredericia AVISEN.

Med en sæson der blev afbrudt og siden afsluttet meget brat, så har der ikke været meget håndbold på programmet for den nye bagspiller. Men det giver kun en ekstra stor glæde ved nu endelig at kunne spille bold igen.

“Jeg har glædet mig helt vanvittigt meget. Normalt når man har en opstart plejer man ikke at have de der sommerfugle i maven og kriller i fingrene for at komme ud og få fat i bolden. Jeg regnede lige på det, og det er fire måneder siden vi blev sendt hjem i Ringsted, min tidligere klub. Så i dag er første gang i fire måneder jeg har rørt en håndbold. Det med at få harpiks på fingrene igen, det var en stor fornøjelse”, siger Nørager.

“Der er ingen tvivl om, at alle spillerne i en opstart har det sådan, at vi først gerne bare vil i gang med træningen og træningskampene. Når de kommer, så ved vi også at der ligger en pokalkamp i mod Aalborg Håndbold, som vi alle går og ser frem til. Dernæst kan vi så se frem i mod sæsonen. Så der er ingen tvivl om, at jeg glæder mig – men jeg tror også at hele holdet ser enormt meget frem til det”, lyder det med et smil fra Nicolaj.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Som nævnt kommer han lige fra et ophold i TMS Ringsted, hvor han har været med til først at spille i ligaen – men han var også en meget afgørende figur i deres nylige oprykning til landets fornemmeste række, hvor han nu kan drage til Maribo som modstander med HK Ultras i ryggen fremfor at de er imod ham.

“Det bliver sjovt. Sidste år spillede jeg i 1. division, men året forinden spillede jeg i ligaen med Ringsted, hvor vi desværre rykkede ned. Så jeg har været oppe og dufte til niveauet i ligaen flere gange, men der er ingen tvivl om, at efter en god sæson i 1. division føler jeg mig enormt motiveret og klar til at bide skeer med ligaen og de store profiler og de store hold”, fortæller Nørager.

“Jeg håber enormt meget, at Mette Frederiksen åbner op, så vi kan få fyldt med HK Ultras her i Blok H, men også i hele hallen generelt. Jeg har jo siddet derhjemme på fjernsynet og se hvordan den her hal kan koge – og det giver bare enormt meget lyst til at spille her. Så har jeg også været her, hvor jeg har været på den modsatte side, og det er altså ikke sjovt som modstander at spille her. Men jeg tror, at lige så skidt det er for modstanderne, lige så godt er det for hjemmeholdet. Man kan tydeligt mærke – også selvom man er hjemme bag skærmen – at det her er en hal hvor alle tilskuerne har spillernes ryg”, fortsætter han.

https://www.vinmedmere.dk/

Sidste år bombede han den ene kasse efter den anden ind for TMS Ringsted. Om man kan forvente det samme høje antal mål her i Fredericia er måske ikke indenfor rækkevidde, men der skal ikke herske tvivl om, at Nørager forventer meget af både sig selv og holdet.

“Jeg ved ikke om det kan blive til det igen, det er ikke et mål i sig selv for mig. Der er ingen tvivl om at jeg føler, at FHK er et skridt op. Der er mange dygtige spillere – og for mig er det ikke vigtigt hvem der scorer målene, det vigtige er at vi supplerer hinanden godt og lægger lag på spilmæssigt, så vi kan få Fredericia til at forbedre sig og forhåbentlig rykke et par pladser op fra den ellers flotte 11. plads fra sidste år”, siger Nicolaj og fortsætter:

“Jeg synes slutspillet er realistisk. Nu er det selvfølgelig nyt det hele, men på papiret synes jeg da, at det er meget realistisk. Jeg synes det er noget man skal gå efter. Der er mange hold, af hvad jeg kan fornemme, der gerne vil i Top-8 og har det som mål, så der er ingen tvivl om, at det bliver en hård kamp sæsonen igennem – og vi skal være der 100% i hver eneste kamp, for jeg tror ikke der er råd til at smide ret mange point, hvis man gerne vil i slutspillet”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer