Fredericia forenede Fodboldklubber har indgået en aftale med Casper Schmidt om at være assistent for klubbens Jyllandsserie-mandskab.

Igennem længere tid har klubben fra Madsby Enge arbejdet på at finde den rette assistent til klubbens bedste mandskab, og det er nu lykkedes.

Om ansættelsen skriver Fredericia fF følgende på deres hjemmeside:

“Casper er tidligere 1. holdsspiller i Madsby og er en yderst vellidt person i klubben – som spiller kom Casper med en meget seriøs indstilling til træning og kamp. Casper var oftest placeret i forsvaret eller på midtbanen, men uanset hvor han spillede, så var han garant for fight, og måske qua sin sønderjyske baggrund gav Casper aldrig op før dommeren sidste fløjten lød.

Casper kom desværre alvorligt til skade i en turneringskamp i august 2016 og har i flere omgange kæmpet for at komme tilbage til fordums styrke, hvilket bl.a. klubbens 2.hold sidste år nød godt af i en del kampe, men nu har han måtte konstatere, at et comeback på banen ikke længere er aktuelt.

Casper er stadig toptrimmet, og han ved ,hvad det vil sige at være i form – så vi glæder os alle til at se ”Capper” på træningsbanen igen.”