I denne uge går Middelfart Kommune i gang med at lægge nyt slidlag på de veje, som i år er på listen over planlagte asfaltarbejder. ’Er din vej ikke på listen, så fortvivl ikke’ lyder det fra formand for Teknisk Udvalg, Niels Bebe:

”Det er altid en prioritering at få budgetterne til at række til mest muligt asfalt til flest kvadratmeter vej. Jeg glæder mig over, at vi kommer så langt omkring i år og også har prioriteret stierne – især cykelstien mellem Middelfart og Nørre Aaby trængte, og den får nu en tiltrængt kærlig hånd. Men der er mange andre veje og cykelstier, som også trænger og derfor har vi fået en nye app, så vi kan få besked om de farlige huller og få dem lappet. Det vil gavne trafiksikkerheden i hele kommunen,” vurderer Niels Bebe.

Giv et praj – hedder app’en

Kommunen har brug for borgernes hjælp. Vejformand Lars Holmberg Frandsen forklarer:

”Vi ved, at der efter en vinter er farlige huller rundt omkring i vejene, som skal lappes, så bilister eller cyklister ikke kommer galt af sted. De huller vi selv støder på, dem får vi lappet, så hurtigt vi kan, men der er mange flere. Vi vil meget gerne rykke ud med hjælp, hvis flere borgere fortæller os, hvor det er galt. Så hent den nye app til din smartphone – så kan du sende os et billede af hullet og den nøjagtige adresse, så skynder vi os ud med asfalt-ambulancen og får det lappet”.

For folk uden en smartphone, så kan anmeldelsen også ske via kommunens hjemmeside http://www.middelfart.dk/Selvbetjening/Miljo%20energi/Middelfart%20Borgertip ligesom et godt gammeldags telefonopkald til borgerservice på 8888 5500 også stadig er muligt.

”Med den nye app, så sparer vi tid, fordi den kan sende os de præcise gps-koordinater på hullet i vejen, så kan vi hurtigt komme til undsætning”, fortæller vejformanden, som også selv har testet app’en og er en del af det akut-team, som bemander asfalt-ambulancen.

De veje som er planlagt til at få asfalt er:

Ldv. 501 Hovedvejen km. 34/0576-37/0200

Ldv. 501 Hovedvejen km. 37/0600-40/0180

Ldv. 613 Bogensevej km. 18/0166-20/0788

Elmegade

Langkærvej

Kongsgaardsvej

Blindebomsvej

Rønnevej, 5500 Middelfart

Teglværksgade

Færøvej (fra Danmarksvej til Østre Hougvej)

Koesmosevej

Meyersgade

Kirkevej, 5580 Nørre Aaby

Søndergade (fra Assensvej til Idrætsvej), 5580 Nørre Aaby

Skrillinge Strand

Lerbjergvej (fra Vejlbyvej til kryds)

Fuglebakken

Stribgårdvej

Færgegårdvej

Carl Nielsens Vej

Jacob Gades Vej

Løkkevej

Hornemannsvej

Vilhelm Herolds Vej

Tenna Krafts Vej

Niels Hansens Vej

Peter Cornelius Vej

Chr. Dannings Vej (dog ikke sidevej 1, 1A, 1B, 2B og 2D)

Juelsmindevænget

Harndrup Skov

Broholmvej (fra Skovvej til Hjortebjergvej)

Bro Skov

Sti fra Solvænget/Anlægsvej/Ejby Hallen

Anlægsvej (fra rundkørsel til forbi Anlægsvej nr. 4), 5592 Ejby

Rendebjergvej

Cykelsti mellem Middelfart og Nørre Aaby