I Fredericia KF er der blevet skrevet under på en ny samarbejdsaftale mellem Fredericia KFUM, Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening, EGIF Fodbold og Trelde GI Fodbold, hvor sidstnævnte klub er nye i samarbejdet.

Formændene fra de fire klubber var samlet for at skrive under på den nye aftale i et mødelokale i Fredericia Idrætscenter. Fredericia KF var repræsenteret ved Sportschef Jess Petersen, talentkoordinator Martin Marcher og Jim Sidney fra styregruppen.

KFUM-formand David Gulløv og BPI’s formand Jørgen Hansen. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Aftalen blev hurtigt underskrevet og efterfølgende var der snak frem og tilbage om tilstanden i riget, og der blev udvekslet forslag til hvordan man kan beholde spillerne i Fredericia KF i endnu længere tid.

Fredericia KF har oplevet, at deres ungdomsspillere er blevet interessante for Odense og Kolding, og det har de det også fint med så længe, at der er tale om 1-2 spillere pr. årgang, men ikke flere end det.

På baggrund af det blev der talt om muligheder for at forsøge at holde på spillerne så fremtidens seniorhold kommer til at bestå af spillere, der har været igennem Fredericia KF’s ungdom, der starter med fælleshold for moderklubberne fra U13.

EGIF-formand Mads Hansen (tv) og Trelde-formand Thomas Nordin Frost (th), da de skrev under på den nye samarbejdsaftale. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Udover status på ungdomssiden blev der også gjort status på seniordelen. Der fortalte sportschef Jess Petersen, at holdet rykkede ud af Kvindeserien i efteråret. Målet er, at holdet skal spille i Kvindeserien på sigt, men for denne halve sæson er målet, at Fredericia KF skal ende i toppen af Jyllandsserien og det skal blandt andet ske via de tilgange, som klubben har sikret sig.

I den forbindelse glædede Jess sig over, at Fredericia KF har tiltrukket spillere fra blandt andet Hedensted og at det er lykkedes, at få politiskoleelever, som spiller fodbold, til at starte op i Fredericia KF.

Der skulle sættes en signatur fem gange for formændene. En kopi til hver klub og en der skulle indsendes til forbundet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efter en times snak blev mødet hævet, og parterne kunne glæde sig over at have skrevet under på en ny samarbejdsaftale.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer