Længe har rygterne svirret, hvad mon der kom i den ledige bod på Urbania Street Food? Og på en dag, hvor solen og regnen danser med hinanden, og sågar sneen melder sin ankomst, møder vi Nanna Falslund fra Simply Living, der er ejeren af den nye bod, nuvél.

Håndværkerne knokler løs for at få boden gjort klar til i morgen, hvor nuvél åbner på Urbania Street Food på hjørnet mellem Gothersgade og Fynsgade. For Nanna Falslund er det en drøm at åbne en bod med sund mad.

Menukortet giver mange muligheder. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Da jeg flyttede hjem fra København savnede jeg at kunne få noget sundere mad. Når man bor i en storby, så spiser man meget ude. Vi talte med mange af vores kunder, og de var glade for de nye gode tiltag i Fredericia, men manglede et sundere valg. Vi havde faktisk selv gået med lysten til at åbne noget, og nu var muligheden her. Vi kommer til at ramme en anden målgruppe end de andre boder på stedet,” fortæller Nanna og fortsætter:

“Min mor (Anne-Dorthe Falslund) er faktisk kok, så det har altid ligget til os i familien at lave mad. Valget af streetfood passer perfekt. Vi kan godt lide auraen hernede, derfor åbner vi nu nuvél. Vi kommer til at lave lækkert mad hele dagen. Morgenmad fra 8-11 (Weekend 9-13) og et sundt program med forskellige salater, madder, varmrøget laks, kyllingebryst, pesto, sildemad, hønsesalat, rygeost og meget mere. Særligt de lækre madder ved jeg, at mænd vil elske”.

Nanna Falslund elsker sund mad og storbystemning, og det håber hun, at fredericianerne også gør. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Hvad med Simply Living – skal du både stå der og her i nuvél?

“Ja, vores medarbejdere kommer til at arbejde både i butikken og her. Vi har samtidig ansat nogle søde unge piger, som starter hernede. I starten står vi her selv, og det vil vi også gøre i dagtimerne”

Nanna Falslund fortæller også til Fredericia AVISEN, at mange allerede har valgt at booke arrangementer hos dem, blandt andet fødselsdage, men også Fredericia Realskole har valgt at afholde et afslutningsarrangement hos nuvél.”

“Det er vi glade for. Vi vil forkæle vores gæster, og de vil kunne få alt fra boller, kage, sundt mad og meget andet”, siger nuvél og uddyber:

“Når vi åbner, kommer vi også til at stå for det søde valg.”

Hvad er målet og drømmen med nuvél?

“Vi vil skabe lidt storbystemning i Fredericia – altså den stemning, man møder i København, og så vil vi lave god, sund og lækker mad, der gør alle glade,” svarer Nanna.

Nanna Falslund er 27 år gammel. Hun er født i Fredericia. Hun læste Design og Business på KEA i København, inden hun rejste retur til Fredericia i julen 2016. Den populære mode- og livsstilsbutik, Simply Living så dagens lys i november 2015 – og siden er det gået stærkt og har taget form. Det er blevet til en flytning i Gothersgade, og til en butiks-dna, som de mange kunder elsker.

“Jeg havde faktisk ikke tænkt, at det var noget, der skulle tage tid, men det blev hurtigt større. I dag har vi fire medarbejdere, vi er på web og har en fysisk butik, og altså nu også et madsted”, fortæller Nanna Falslund til Fredericia AVISEN.

Hvad har kunder, familie og venner sagt til jer?

“Godt gået”, siger Nanna og smiler, inden hun slutter:

“Vi har fået meget ros. Folk er glade, og mange glæder sig. Derudover har vi fået at vide, at vi er gode, men der venter meget arbejde. Jeg er dog sikker på, at vi med teamspirit og gåpåmod kan skabe gode resultater, og så giver nuvél også mulighed for luftforandring – man kan både stå i butik, men også stå her, hvor folk nyder mad og drikke”.

Navnet nuvél kommer fra, at man er i nuet, og det er præcis den stemning, som menneskene bag håber at kunne skabe.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.