En fejl på et produktionsanlæg, der blandt andet leverer rasp til de danske nuggets på McDonald’s gør, at fastfoodkæden har trukket halvdelen af nuggets tilbage fra restauranterne. De to restauranter i Fredericia er dog ikke i blandt dem.

Går du og har lyst til nuggets fra McDonald’s, så må du spejde længe efter de friturestegte kyllinge-stykker de næste par dage.

Den polske fabrik, der leverer rasp til kyllingestykkerne, har nemlig haft en fejl med en si.

Det betød, at medarbejderne på den danske fabrik Danpo opdagede flere stykker træ i den seneste sending rasp, da de kørte raspen gennem deres si.

Derfor har McDonald’s i Danmark valgt at trække nuggets tilbage fra sine butikker.

“Da Danpo opdager det, så indstiller de produktionen, så der er ikke kommet nogen nuggets ud til vores restauranter. Nu har vi tilbagekaldt vores nuggets for at være på den sikre side, så går vi med livrem og seler, siger Mads Jensen, der er kommunikationschef i McDonald’s Danmark, til Ekstra Bladet og oplyser, at det er halvdelen af restauranterne i Danmark, som er ramt.

Udover Danmark er der også blive tilbagekaldt nuggets fra blandt andet Tyskland, Belgien, Finland, Holland, Norge og Sverige, men det er altså ikke tilfældet for de to restauranter i Fredericia, hvorfor nuggets-sultende fredericianere kan ånde lettet op.

“Bare rolig allesammen. Vi har fået friske forsyninger og vores frysere er fulde af nuggets,” skriver Mathilde Mai, der er 2. assistent hos McDonald’s Fredericia i Facebook-gruppen “Hvem ved hvad i Fredericia”.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen