Renoveringen af broen, der fører Ulvehavevej i Vejle over E45, begyndte sidste år, men dele af arbejdet blev udskudt på grund af vinteren. Nu bliver sidste etape af reparationen af broen gennemført.

Fra mandag den 13. juni til fredag den 24. juni foretager Vejdirektoratets entreprenør det afsluttende arbejde med at renovere broen, der fører Ulvehavevej over E45 Østjyske Motorvej umiddelbart syd for Vejlefjordbroen.

Vejdirektoratet tog allerede hul på opgaven sidste år, men vinterens komme betød, at man var nødt til at sætte opgaven på standby.

Sådan foregår arbejdet

Arbejdet består i at etablere kunststofbelægning på det nyetablerede nordlige fortov og det afsluttende slidlagsarbejde.

Der bliver opsat lysregulering på stedet, og trafikanterne vil kunne passere broen i hele arbejdsperioden, men må dog nøjes med ét farbart spor.

Information til trafikanterne

Der kan, mens renoveringsarbejdet står på, forekomme kø på travle tidspunkter af dagen.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk