Emil Jakobsen, der forleden dag testede positiv, har afleveret en negativ test og nu skal han teste negativ én gang til så han kan indlemmes i den danske VM-trup igen. Afleverer Jakobsen en negativ test til kan det betyde, at Magnus Bramming returnerer til Danmark.

Søndag aften sendte Nikolaj Jacobsen bud efter Magnus Bramming, der mandag støder til den danske VM-trup, men han kan ende med at skulle hurtigt retur til Danmark. Det sker, da Emil Jakobsens seneste coronatest var negativ og han nu “kun” skal aflevere en til negativ test før, at han kan skrives ind i VM-truppen igen.

Dansk Håndbold Forbund oplyser, at alle i den danske lejr har testet negativ og det altså inkluderer Emil Jakobsen. Protokollerne foreskriver, at en spiller skal aflevere to negative test med 48 timers mellemrum, og det er derfor tvivlsomt om Jakobsen når at komme med til den sidste gruppekamp mod Argentina, da testen, efter planen, skal ske tirsdag.

Landstræner Nikolaj Jacobsen fortalte på mandagens pressebriefing, at Magnus Bramming er indforstået med, at han kan ende med at skulle rejse retur til Danmark, hvis Emil Jakobsen tester negativt to gange.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer