På Frejas ager i Kolding opstarter HusCompagniet nu salget af grundene på det areal, som HusCompagniet købte af Kolding Kommune ved årsskiftet. Borgmester Jørn Pedersen var i den forbindelse på besøg i HusCompagniets nye udstillingshus på Odins ager 47, som åbner officielt med pølsevogn og bamser til børnene søndag den 14. juni. kl. 13.

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Kolding Kommune omkring vores udviklingsarbejde af arealet. Vi ser frem til at en masse nye familier flytter til arealet. En stor del af vores kunder er børnefamilier, så mon ikke der kommer en masse børn i gaderne inden længe”, siger Jonas Berthelsen, udviklingschef i HusCompagniet og fortsætter:

”Vi har oplevet en flot interesse for udstykningen, på trods af at vi endnu ikke har markedsført den. Det ser vi som en indikation på, at børnefamilierne generelt har taget området til sig.”

Også borgmesteren ser frem til flere nye borgere i Kolding og er glad for private initiativer på området: ”Befolkningstallet i Kolding er stigende, så initiativer som disse er en del af den strategi vi har i Kommunen. Vi vil gerne have at borgerne bliver i byen efter endt uddannelse, og det er da glædeligt at høre at HusCompagniet oplever interesse for udstykningen både fra koldingensere og kunder fra andre området.”

På kommunens tilstødende udstykning på Odins ager er der stort set udsolgt, så HusCompagniets udstykning på Frejas ager kommer som en naturlig fortsættelse heraf. Udstykningen består af 26 parcelhusgrunde, som HusCompagniet udbyder under konceptet ”betal ved indflytning” – på Frejas ager gælder det både hus og grund.