Konsulenter skiftes ud med patienter og beboere – når altså håndværkerne er rykket ud. Det er i korte træk fremtidsudsigterne for de tidligere banklokaler i Vendersgade.

Vendersgade 24-26, de markante bygninger på hjørnet mod Jyllandsgade, er netop blevet solgt til en investor, som har store planer for ejendommen. Bygningerne, der i dag er indrettet til kontorer og butikker, får fremover en helt anden rolle i Vendersgade. Det fortæller indehaver af Nordicals Trekantområdet, Jon Stefansen. Han har solgt ejendommen – og samtidig stået for en stor udlejning i stueplan.

– En stor del af ejendommen skal udvikles til attraktive boliger, og så har vi netop udlejet et stort lejemål til Lægerne i Prinsessegade. Det kommer til at tiltrække rigtig mange mennesker til denne ende af Vendersgade, og beboelse giver bygningen liv døgnet rundt. Jeg er sikker på, at det her bliver et stort plus for området, fortæller Jon Stefansen.

Den markante, røde murstensbygning har tidligere huset både bank og konsulentvirksomhed.

Sigende for byens udvikling

I de senere år har Fredericia gennemgået en positiv udvikling. Her er befolkningsvækst og et sundt erhvervsliv, og byen oplever store investeringer i disse år – både på havnen og langs motorvejen. Salget af Vendersgade 24-26 skal ses i det lys, mener Jon Stefansen. Denne handel er også interessant, når du sammenligner med andre investeringer i Fredericia centrum.

– Der er tale om en stor og markant bygning på en central beliggenhed, og med ombygningen til boliger og lægehus bliver det her en rigtig interessant ejendom. En sådan investering er både langsigtet og velovervejet, og det er absolut en fjer i hatten til Fredericia. Det vidner om en stor tro på byens fremtid, fortæller Jon Stefansen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer