Den 18. maj åbnede bibliotekerne i Middelfart Kommune dørene igen, men med den begrænsning, at man udelukkende kunne låne og aflevere bøger. Myndighederne har nu lempet restriktionerne, så nu må man ‘tage siddende ophold’ på bibliotekerne og dermed slå sig ned og f.eks. læse dagens avis, bladre i et magasin eller studere.

Alle sikkerhedskrav om afstand og håndhygiejne er stadig gældende. Der vil ved studiepladser og andre områder på bibliotekerne, hvor man kan sidde, være gjort ekstra god plads, så det bliver nemt at holde den påkrævede én meters afstand. Derudover bliver der opsat sprit ved siddepladserne, så man selv kan rengøre stol og bord efter brug.

For at undgå at der kommer til at være mange mennesker ved foyerområdet på KulturØen, skal aviser og magasiner læses i Oasen på 1. sal.

Aviser kan læses på bibliotekerne i Ejby, Nørre Aaby og på KulturØen fra tirsdag den 2. juni.

Man kan stadig ikke benytte bibliotekernes computere og heller ikke printe, scanne eller kopiere, men man må gerne medbringe sin egen bærbare pc og arbejde på den.

Indtil videre er det ikke er tilladt at lege i børneområderne på bibliotekerne.

Åbningstider
På biblioteket på KulturØen udvides åbningstiderne med to timer på alle hverdage. I tillæg til den betjente åbningstid i hverdagene fra kl. 10-17, kan man fra fredag den 29. maj bruge biblioteket i begrænset omfang fra kl. 17-19. I det tidsrum kan man finde bøger på hylden, låne dem, aflevere og afhente bestilte bøger. Personalet hjælper med selvbetjening og korte forespørgsler. Lørdag er åbningstiden stadig kl. 10-14. De udvidede åbningstider gælder foreløbigt hen over sommeren eller indtil andet meldes ud.

På Nørre Aaby og Ejby Bibliotek er der fortsat åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17.

På KulturØen har turistinformationen fortsat lukket, mens biografen åbner fredag den 29. maj. Det er stadig ikke muligt at booke mødelokaler eller Middelfartsalen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer