Når kunderne ikke kan komme til IKEA i Odense, må IKEA komme til kunderne. Det er filosofien bag et nyt afhentningssted, som IKEA har etableret i Fredericia. Med ’Klik & Hent’ ønsker IKEA at gøre det langt nemmere for kunder at bestille online og få leveret møbler og boligtilbehør tættere på deres bopæl.

For mange kunder i Fredericia og omegn er en tur til IKEA i Odense eller Aarhus ofte forbundet med et hyggeligt udflugtsmål. Men af og til kan tid og afstand betyde, at man ikke så ofte handler hos IKEA. 

Nu er der godt nyt til de mange fredericianere, der har langt til et IKEA varehus, for med introduktionen af en ny ’Klik & Hent’-service med 37 afhentningssteder over hele landet, og et enkelt i Fredericia, bliver det nu nemmere at få fingrene i varer bestilt på IKEA.dk.

– Kunder fra Fredericia og det øvrige trekantområde har lidt langt til det nærmeste varehus i Aarhus eller her i Odense, så nu kommer vi dem i møde med et centralt beliggende afhentningssted tæt på Vestre Ringvej i Fredericia, siger varehuschef i IKEA Odense, Namik Catkafa.

Hent varerne på p-pladsen
Med den nye service kan man på udvalgte tidspunkter hente sine IKEA varer direkte ud af fragtbilen på SPARs parkeringsplads på Prangervej 87 i Fredericia. IKEA har etableret yderligere 36 afhentningssteder rundt om i landet.

– Vi vil stadig gerne have besøg af en masse kunder i varehusene, men mange foretrækker at handle online og få varerne leveret direkte hjem til eller tæt på deres bopæl. Nu gør vi det nemmere at være kunde i IKEA. Jeg glæder mig meget til at se, hvordan kunderne tager imod vores nye service, siger Namik Catkafa.

Den nye service, som kaldes ’Klik & Hent’, er et supplement til ’Her & Nu’-levering, som IKEA introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og samme dag få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

’Klik & Hent’ koster 79 kr. pr. ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et køkken til afhentning.

Se listen over lokale ’Klik & Hent’ afhentningssteder her

FAKTA

Sådan fungerer Klik & Hent

1.      Kunden finder sine ønskede varer på IKEA.dkog lægger dem i varekurven 

2.      Ved check ud skal man vælge ’Klik & Hent’ som leveringsform

3.     Kunden vælger et afhentningssted tættest på sin bolig 

4.     Kunden vælger derefter det afhentningstidspunkt, der passer bedst

5.     Kunden afhenter sit køb hos fragtbilen i det tidsrum, hvor den holder parkeret på afhentningsstedet

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer