Fredericia AVISEN har tidligere skrevet om, at der kommer et mødested for handicappede på Fredericia Sundhedshus. Projektet er stadig under opsejling, og nu har de fået doneret en kaffemaskine og fem poser Merrild kaffe af Føtex City.

Varehuschef i Føtex City, Allan Riis, er tit synlig i billedet i Føtex, hvor han gerne giver en hånd med i “kiosken”. På samme måde er Allan jævnligt den glade giver af ting, som kan gøre byens borgere glade.

Det skete blandt andet tidligere på året, da Føtex gav lidt ekstra kaffe med, da en flok meditiationsdeltagere havde doneret kaffe til værestedet Solstrålen.

Det samme var tilfældet, da Brian Nuppnau i samarbejde med en række andre aktører arrangerede “Havnen for alle” d. 11. august. Ved den lejlighed gav Føtex City 1000 æbler og vand, og nu har har det store supermarked i byens centrum igen valgt at støtte op.

Det sker ved en donation af en kaffemaskine og fem poser Merrild kaffe til handicapcaféen, som formand for handicaprådet i Fredericia, Niklas Søndergaard, Brian Nuppnau og Anne Kjærgaard er ved at starte op.

Til stede ved overrækkelsen i Føtex var Brian og Anne, der begge er stamkunder i supermarkedet.

“Vi har i Salling Group (ejerne af blandt andet Føtex, red.) doneret 250.000 kroner til Madsby Legepark, men jeg vil også gerne støtte lokale ting, når budgettet rækker til det. Jeg er glad for at kunne hjælpe, hvor vi kan gøre en stor forskel,” siger Allan Riis og fortsætter:

“Både Brian og Anne kommer her tit, så det er jo folk vi kender, og det gør det ekstra dejligt at kunne give dem som kunder noget tilbage,” fortsætter varehuschefen og slutter:

“Det er vigtigt for os at støtte op om nærområderne tæt på vores butik. Vi har en aftale med Føtex Vest om, at vi tager os af tingene herinde i byen, og så tager de det, der er ude ved dem. På den måde giver det ekstra god mening, at vi donerer til et formål, som har til huse herinde i byen.”

Glæden lyste ud af både Brian og Anne, da Allan fandt kaffemaskinen og kaffen frem, og efter modtagelsen var de meget taknemmelige.

“Det kan ikke beskrives, hvor meget det betyder. Når jeg kommer herind i min kørestol, så er alle altid så venlige og personalet hjælper med at pakke poserne med varer. Og at Føtex så ovenikøbet hjælper os handicappede på den måde, både til Havnen for alle, og nu med den her kaffemaskine og kaffen. Vi er meget taknemmlige for Føtex’ bidrag,” siger Brian og bliver suppleret af Anne:

“Lige det at det er en kaffemaskine og kaffe vi får giver rigtig god mening. Kaffe er med til at starte en samtale, og det er lige det der er essensen med vores café.”

Efter overrækkelsen gik vi alle hver til sit, og ønskede hinanden en god dag, og ser frem til, at handicapcaféen nu kan byde på en god kop kaffe.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer