Forside Fredericia Nu kommer de tyske tandlægepriser til Fredericia

Nu kommer de tyske tandlægepriser til Fredericia

DEL

Den 1. september bliver Quattro Tandklinik på Bødkervej en del af tandlægekæden Godt Smil. I samarbejde med Godt Smil vil klinikken tilbyde en fortsat høj faglighed og smertefri behandling til priser, der nu matcher niveauet syd for grænsen.

Da Godt Smil i 2008 åbnede sin første klinik i Horsens, modtog man hele 5000 nye patienter i løbet af det første år. I 2011 kom en klinik i Kolding til, og her har Godt Smil i dag flere end 8000 patienter – hvoraf flere end 700 kommer fra Fredericia og omegn. Derfor har det længe været et stort ønske for Godt Smil at åbne en klinik i Fredericia, og dermed komme tættere på patienterne.

”Vi glæder os utrolig meget til at blive en del af Godt Smil kæden. Lige nu er vi i fuld gang med at udvide vores team med nye tandlæger og klinikassistenter. Der bliver mange nye ansigter på klinikken. Vi er også ved at ombygge og udvide lokalerne. Vi glæder os meget til at vise vores flotte klinik til gamle såvel som nye patienter, fortæller klinikejer Anja Jørgensen”.

Klinikken i Fredericia råder over hele seks tandlægestole og er blandt andet udstyret med en 2D panoramascanner. Desuden nyder klinikken godt af de fælles indkøbsaftaler, som Godt Smil har indgået, og ikke mindst tandlægekædens eget dentallaboratorium i Århus, der kan fremstille porcelænskroner til yderst konkurrencedygtige priser. Tilsammen betyder disse fordele, at Godt Smil kan tilbyde behandlinger, der er op til 40% billigere end gennemsnittet i Danmark.

Når Godt Smil åbner en ny klinik, begynder man normalt fra bunden af med et tom patientkartotek. Dette er dog ikke tilfældet i Fredericia, hvor tandlægekæden bliver en del af en allerede etableret klinik.

”Jeg er glad for at Godt Smil bliver en del af byens største og flotteste tandlægeklinik. Anja er en fantastisk dygtig tandlæge, som passer godt i vores koncept om at tilbyde patienterne en professionel og smertefri tandbehandling, fortæller kædedirektør Anders Bjergegaard”.

Godt Smil opstod i 2008 som en reaktion mod det generelt høje prisniveau for tandbehandlinger herhjemme. Langt de fleste tandlæger fulgte den samme prisstruktur, hvorfor stadig flere danskere søgte mod udlandet for at få behandlet tænder. En gruppe tandlæger satte sig derfor for at undersøge markedet – og efter en grundig analyse af prisforholdene i Danmark, Sverige og Tyskland stod det klart, at de høje priser herhjemme primært skyldtes manglende konkurrence. Derfor besluttede tandlægerne at slå sig sammen i en kæde for at kunne tilbyde billigere og bedre behandlinger.

Udover et lavere prisniveau og en høj faglig standard har Godt Smil særligt fokus på den udbredte tandlægeskræk, som betyder, at alt for mange danskere er nervøse for at gå til tandlæge. Den angst tager Godt Smil alvorligt og søger at komme i møde – lige fra den første personlige kontakt til tilbuddet om at få foretaget behandlinger i fuld narkose, hvis det ønskes.

Godt Smil på Bødkervej 3 åbner 1. september, men allerede nu kan du skrive dig op som patient på www.godtsmil.dk/fredericia.