I samarbejde med Burger King er PostNord nu klar til at levere burgere, til danske fastfood-elskere, direkte til døren. Der er tale om en forsøgsordning, der starter den 1. juni i Fredericia, Vejle og Kolding. Det bliver dog kun byboerne, der kan få glæde at det nye samarbejde mellem Burger King og PostNord, da der kun leveres inden for bygrænsen.

– Vi håber, at borgerne tager godt imod vores nye koncept. Det er naturligt for os at lave forsøgsordningen et så vigtigt sted som Trekantsområdet, hvor der er en god blanding af børnefamilier og unge, som vi tror vil få glæde af, at vi nu kan levere maden fra Burger King direkte til døren, skriver PostNord i en pressemeddelelse.

Ny emballage – samme gode indhold
Der er blevet designet smart emballage til Postnords nye koncept, men indholdet er stadig det samme, som man vælger hos Burger King. Det har været et MUST fra PostNords side, at emballagen blev prydet med deres logo, da posten er et af landets mest kendte brands. Men den aftale var ikke let, da Burger King – som er den næststørste fastfood burgerkæde i verden – værner om sit varemærke. Et af problemerne har også været, at holde maden varm, indtil kunden fik den.

– Fastfood skal spises frisk. Derfor bliver der også lavet specielle varmekasser i vores biler, som gør, at maden kan holde sig varm, når vi skal transportere den. Prisen for leveringen bliver den samme, som det koster for at sende et Quickbrev – nemlig 27 kroner, slutter PostNord i deres pressemeddelelse.

Om det nye koncept kan redde det svensk-danske PostNord fra deres økonomiske krise vides ikke, det må tiden vise.

Der afholdes pressemøde på PostNords hovedkontor i København om samarbejdet mandag den 3.april.

(Opdateret 2. april)

Som mange havde gættet, var gårsdagens “nyhed” om PostNord en aprilsnar.