Som noget nyt kan man bestille fra Super Brugsen Erritsøs delikatesse- og slagterafdeling online.

Vi lever i en moderne tidsalder, hvor teknologien bliver mere og mere udbredt. Det mærker man nu i Super Brugsen i Erritsø, hvor man i sidste uge indførte, at man kan bestille online på deres hjemmeside. I første omgang gælder tiltaget for delikatesse- og slagterafdelingen.

Fredericia AVISEN tog en tur på butikstorvet i Erritsø. Slagtermester Jørgen Olsen var ikke på sin pind. “Jørgen bedes komme til slagterafdelingen” lød det derfor over anlægget, men det var ikke nødvendigt. Jørgen kom hurtigt trippende og straks gik vi igang med at tale om det nyeste påfund i Super Brugsen Erritsø.

“Det er meget smart. Man går ind og vælger det man vil have, og så kan man betale det med det samme. Det gør, at man kan sende eksempelvis hustruen, børnene eller manden herind og så er det hele klar, når man vil have det. Man vælger hvornår man vil have det klar, og så får vi en bon ud med ordren,” siger slagtermester Jørgen Olsen og fortsætter:

“I Coops har mange andre succes med det, og flere steder kan man bestille varer fra hele butikken. Der er vi ikke endnu, men der er ingen tvivl om, at det er fremtiden. Jeg tror, at der bliver meget af det her i fremtiden. Der er flere og flere, der er med på det, så vi kan ligeså godt komme med. Vi kan lave ugepakke eller 14 dages pakke og så kan man vælge om man vil betale med det samme eller ved afhentning, men man vil hovedsageligt komme til at betale med det samme, tror jeg.”

Tabletten som Super Brugsen modtager bestillingen på. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Har I fået nogen tilbagemeldinger på det fra kunder?

“Det hele er stadig meget nyt. Det kom op at køre torsdag i sidste uge, hvor vi fik den sidste godkendelse på plads, men andre butikker har haft stor succes med det,” fortæller Jørgen.

Snakken med Jørgen går, og imens kom der kunder. Vi overlod derfor slagtermesteren til kunderne, som fremadrettet kan bestille lækkerier fra delikatessen online og afhente dem i butikken.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer