Tommy “Pølsemand” Jensen, der har Havnegrillen og lejenpølsemand.dk, har investeret i en ny foodtruck, som han har købt hos sin samarbejdspartner Kraft Biler.

Ingen dage er ens. Det måtte Kraft Biler sande, da de pludselig endte med at sælge en foodtruck til Tommy “Pølsemand”. Fredericia AVISEN var med ude ved Kraft Biler sammen med Tommy og Jon Slot Hansen fra det store bilhus.

“Jeg har købt en foodtruck for at lave lidt sjov til næste år. Jeg fik lavet service på bilen, og så sagde jeg til Jon, at han skulle skaffe en dag til mig. Der gik én dag og så sagde han, at han havde noget til mig,” siger Tommy med et smil.

Men hvorfor købe en foodtruck? Det spørgsmål stillede vi Tommy.

“Det er for at lave noget sjovt og prøve noget nyt. Jeg har altid godt kunne tænke mig en,” siger Tommy.

Jon har aldrig solgt en foodtruck før, men en gang skulle være den første.

“Jeg synes, at Tommy er en flink fyr, så jeg ville sikre ham en god jul, så vi ville hjælpe ham, og det er en af vores styrker herude. Vi sidder med hvert vores område, men det er første gang, at jeg har solgt en foodtruck,” siger Jon, der glæder sig over, at Kraft Biler for nylig blev kåret til årets brugtvognsforhandler, men at det ikke kan bruges til så meget i casen med Tommy:

“Vi efterlever det behov vores kunder, og vi er en gammel virksomhed, der yder vores ypperste hver dag” siger Jon.

Tillykke til Tommy “Pølsemand” med den nye foodtruck, der blev købt efter et stærkt samarbejde med Kraft Biler.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/avis13.pdf?87

Leave a Reply