Efter en opstart, der blev præget af et trænerskifte skydes NordicBet Ligaen igang for FC Fredericia. Det sker, når Kolding IF gæster Monjasa Park i Michael Hansens første kamp på hans nye hjemmebane.

To kampe har FC Fredericia nået at spille under Michael Hansen inden det blev alvor. Et skuffende nederlag i pokalturneringen på 2-0 til FC Sydvest blev det til i debutten, og siden har fredericianerne tabt 3-1 til AC Horsens i en testkamp, men søndag går det for alvor løs.

»Det er fedt, at det er en tællende kamp nu. Vi har haft omkring ti dage sammen, og man kan allerede nu se vores udtryk i forhold til den stil, som jeg vil have. Det er et lokalopgør mod Kolding, som jeg har stor respekt for. De kommer fra en flot sæson, og jeg forventer en lige kamp, der afgøres på individualisterne på dagen,« siger Michael Hansen.

https://www.vinmedmere.dk/

En af de ting Michael Hansen har ændret i hans korte tid i klubben er presspillet, der er mere markant end under hans forgænger, Jonas Dal. Og de nye tiltag, som Hansen er kommet med, er noget spillertruppen har taget godt imod.

»De har taget positivt imod det. Det er nemt i træninger, hvor man gør tingene uden omkostningerne. Selvfølgelig er det stadig undervejs med at få det hele implementeret, men jeg kan se gode ting. Jeg er i den første tid i Fredericia blevet bekræftet i, at truppen og staben arbejder sammen om et fælles mål.« 

Hvordan bliver det at møde hjemmebanepublikummet for første gang?

»Det bliver selvfølgelig lidt specielt, når det er første gang, så det betyder noget for mig. Når kampen først fløjtes igang er det ikke noget jeg tænker over, og når jeg er godt forberedt, så tager jeg den med ro og er god til at dele ud af mig selv til andre,« siger Michael Hansen.

Med en ny cheftræner kommer der nye idéer, og det kan være nogen spillere, der har været vant til at spille fast, ikke kommer til det. Om det bliver tilfældet i FC Fredericia er uvist, men til gengæld havde Michael Hansen allerede fredag sat søndagens hold.

»Vi havde en fridag torsdag, hvor jeg tænkte over tingene, og lagde mig fast på holdet. Jeg skulle selvfølgelig lige se fredagens træning først, men bare fordi man ikke starter inde kan man sagtens spille en rolle. Når skuffelsen over ikke at starte inde har lagt sig, så har man gode muligheder for at komme ind i kampen, når vi har fem udskiftninger. Vi kommer også i efteråret til at have et tæt kampprogram, og jeg forventer, at de fleste i truppen vil komme til at spille en rolle,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

En af de positioner, der særligt er spekulationer omkring, er målmandsposten. Islandske Elias Olafsson er kommet til på en lejeaftale fra FC Midtjylland, og han kommer som minimum til at ånde Alexander Nybo gevaldigt i nakken. En anden, der bliver spændende at følge, er Raphael Nwadike, der med sin aggressive stil på midtbanen nærmest er skræddersyet til Michael Hansens system.

Hvordan Michael Hansen blander kortene kommer der svar på søndag klokken 14:00, hvor der er kampstart mellem FC Fredericia og Kolding.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer