Forside Fredericia Nu’ det jul, med Den Kreative Skole

Nu’ det jul, med Den Kreative Skole

DEL

Julen bliver i den grad fejret på – og med Den Kreative Skole.

Skolen lagde ud med den traditionelle julehygge lørdag d. 1. december, som igen var en kæmpe succes.

”Vi har et stort projekt med cirka 450 af skolens elever i alderen 5-25 år til april ”Vi kan bygge en by”. Der øves op til dette i øjeblikket – og derfor tænkte jeg, at julehyggen nok ikke blev så stor i år. Men vi har nogle dygtige og engagerede elever og lærere – så det gjorde den heldigvis” udtaler souschef Lone Godskesen.

Intet mindre end 225 optrædendeelever, 18 lærere, skolens Venneforening, 21 frivillige forældre, samtadministrationen og servicepersonale har været i sving. Så der var fuldt hus med cirka 500 besøgende – og alle medvirkende sørgede for den godejulestemning, med masser af musik, teaterforestilling, åbent juleværksted og ansigtsmaling, samt danseopvisninger. I cafeen ved Venneforeningen og de frivilligeforældre, blev der solgt risalamande, gløgg, æbleskiver, samt julelotteri, der bød på lækre gevinster fra de handlende i Fredericia og private donationer.

Samme dag gav skolens strygere v. Catrin Svendsen og Karen Valeur koncert i Hannerup Kirke med smuk musik. Julen blev også sunget ind et par dage senere på Hybyhus Plejehjem, ved skolens korleder Kirstine Ravn med skolens mange kor. Og den 13. december var de alle igen på pletten med et stort, rørende og smukt Luciaoptog gennem Fredericias gader.

Til borgmesterens julestue deltog fire musiktalentelever, sammen med talentkoordinator Jonas Lindorf.  Og så er der alle Den Kreative Skoles lærere, som juleafslutter med bl.a. æbleskive-koncert, selvskrevet juleskuespil, dramaforestillinger, julekunst, dans i julens tegn og meget mere. 

”Vi sætter virkeligt pris på det store engagement, som både elever og lærereudviser; både til jul, men i høj grad også til skolens øvrige arrangementer i løbet af året. Forældrene er også søde til at bakke op med hjælp og som publikum. Det betyder noget alt sammen og det er skønt at opleve.” slutter Lone Godskesen, som på vegne af hele Den Kreative Skole ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL