Et 50 mand stort team er klar hos Elgiganten i Fredericia til at tage imod kunder den 12. november, når dørene til et spritnyt varehus slås op. Det sker klokken 07.00, og den nye varehuschef, Mads Mikkelsen, lover allerede nu massevis af gode tilbud. 

Hele 50 mennesker er blevet rekrutteret til den nye Elgiganten og i det arbejde er den 42-årige Mads Mikkelsen blevet valgt til varehuschef. Han har senest været med til at åbne Elgigantens nye varehus i Horsens, da man flyttede et varehus over i nye rammer. Nu glæder han sig til at byde fredericianerne velkomne i de rammer, man har bygget op fra bunden.

– Det har været spændende at bygge det hele op. Vi har fået nogle dejlige rammer, gode lokaler og et miljø, der giver os mulighed for at præsentere de muligheder, som elektronik kan give i dag, siger Mads Mikkelsen og fortsætter:

– Vi ser frem til at invitere alle indenfor i vores top moderneelektronik varehus. Vi har allerede nu fået en fantastisk modtagelse i byen, om det er på en tur til den lokale bager, tømmerhandel eller bare på gaden, hvor fredericianerne får øje på logoet, så hilses vi velkommen, siger Mads Mikkelsen og fortsætter: 

Fredericia har et stort potentiale

– Vi fornemmer i den grad, at Fredericia og opland har savnet et varehus som vores, og det kan jeg godt forstå. Vi kommer med et flot og stort varehus, hvor et bredt udvalg af elektronikprodukter kan opleves. Samtidig tilbyder vi vores kunder mulighed for at bestille ’klik-og-hent’ og for at handle B2B. Det er en fornøjelse allerede nu at færdes i de rammer her. Derudover sætter vi stort fokus på at kunne yde den bedste service til vores kunder, og ikke mindst kunne rådgive dem om alt fra smarthome og tv til gamingog køleskabe. Noget vi har rekrutteret dygtige folk til. 

Mads Mikkelsen glæder sig samtidig til at åbne.

– Allerede til informationsaftenen, hvor vi skulle rekruttere vores kolleger kunne vi mærke en begejstring for vores koncept. Derfor bliver det fantastisk at komme i gang, så vi kan dele vores passion og begejstring med kunderne.

Holder et brag af en åbningsfest

– Man kan roligt forvente, at vi kommer til at holde et brag af en åbningsfest med massevis af gode tilbud. Det sker til virkelig gode priser og kan leveres til kunderne af et kompetent personale, der glæder sig til åbningsdagen, slutter varehuschefen. 

Det er fredag den 12. november, at Elgiganten slår dørene op kl.07.00, når den røde snor klippes af borgmester Steen Wrist i fællesskab med Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten. Der serveres kaffe og croissanter til de morgenfriske og senere på dagen bydes der på grillpølser.