Fredericia AVISEN elsker gaming og MESSEC huser igen Danmarks største netparty, NPF. Sidste år var der massive netproblemer, i år er der gaming uden problemer.

Fredericia er invaderet af gamere hele weekenden, når NPF afholder Danmarks største netparty. Vi tog en rundtur i hallerne og der forventes 4600 gamere. Inden vi ankom til MESSEC, var det tydeligt, at der var noget i gærde i messehallerne. Som en lang række af myrer på vej mod tuen, var der horder af unge enten på vej til McDonalds eller på vej tilbage til deres kontorstol foran skærmen.

nPF
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Inde i hallerne er der gamere i alle aldre, børn unge og ældre. Esport har vokset sig kæmpe og her er samlet både dem, der vil gøre karriere, dem der spiller for sjov, og så dem der er kommet for socialt samvær. Selvom det er omkring klokken 18.00 fredag, vælter det stadig ind, typisk kommer gamerne rullende med en gamerstol. I selve stolen er både kabinet og skærm, soveposer, madrasser og typisk en kasse coca cola eller en kasse cult. Sidste år var humøret i kulkælderen over manglende net, specielt forældre var ude med riven mod arrangørerne bag NPF, i år kører det hele 100 procent glat.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der er mange, der allerede er på plads og der spilles på livet løs, variationen af spil er stor, men det er tydeligt blandt de yngste at Fortnite er blandt favoritterne. Det er også tydeligt at der er gået mode i at have det rigtige grej som en ung fodboldspiller der gerne vil have de samme fodboldstøvler som Ronaldo

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Pigerne er lidt i undertal igen i år, alt er ved det gamle. Humøret er højt alle steder vi kommer rundt i hallerne, og set på mængden ag energidrik og sukker kan det blive en lang nat i MESSEC.

http://www.fredericiateater.dk/tarzan/
Annonce