Sidste år var der samlet over 5000 gamere i Messe C, da NPF afholdte deres kæmpe netparty. Trods massive netproblemer overlevede de heldigvis og kommer stærke tilbage. Fredericia AVISEN tager med igen, og biletterne frigives i morgen.

NPF 2018

“Kalenderen siger 2018, hvilket betyder forberedelserne til årets NPF er i fuld gang!”, sådan skriver NPF i en pressemeddelse.

Billetsalget starter i år den 28.marts, klokken 13.37, på NPF hjemmesiden, og er du blandt de første 1000 får du en eksklusiv mussemåtte.

Køb biletter her

NPF
NPF-Edition Steelseries QcK Mussemåtte

 

Mussemåtten er eksklusiv NPF-Edition Steelseries QcK, den fåes som en early-bird til de første 1000 der indløser billet. De første 2000 deltagere kan få muligheden for at få adgang allerede Fredag klokken 12. Set med sidste års deltagelse er det ikke en dum ide at være blandt de første der stiller op. Der var propfyldt i hallerne og stemningen var i top. Er man gamer er det et must at være med.

Sidste år var der alt hvad hvad der hører gaming til. Ud over at Elgiganten havde bygget en gamershop, var Pixel.tv også repræsenteret med livestreams. Der var spilleøer med blandt andet FIFA, selv politiet var mødt op for at sætte fokus på netcrime. Det bliver spændende at se hvordan arrangementet bliver søsat i år.

Prisen er præcis den samme som sidste år, en billet til 565 kroner + billetgebyr. Ud over de vandte tilkøb som forplejning, fuld forplejning, starterkits, bad- og garderobebilletter har vi i år, indført nogle ekstra muligheder til den kræsne gamer:

  • Tilsendelse af armbånd, og adgang til NPF fredag kl. 12 – 69 kroner
    Få tilsendt dit armbånd før tid, og vær klar til hurtigt at læsse af når du kommer til NPF, og få maksimalt ud af din gaming-tid!
  • XL-plads – 149 kroner
    Vil du have mere plads? Så opgradér din plads fra de normale 75 x 90cm (DxB) til 75 x 122cm (DxB) plads!
    Se ca. hvor pladserne vil være her: link

Så vær klar den 28. marts klokken 13:37, og køb dine billetter til årets NPF