Norwegians trafiktal for januar er kraftigt påvirket af lavere efterspørgsel som følge af rejserestriktionerne i Europa.

I januar fløj 74.224 kunder med Norwegian, 96 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 98 procent og passagertrafikken (RPK) faldt med 99 procent. Belægningsgraden lå på 35,9 procent, en reduktion på 45 procentpoint.

– Pandemien påvirker fortsat vores drift negativt i januar. Smittesituationen og rejserestriktioner gør, at færre kan eller vil rejse nu, men vi håber og tror, at det vil forandre sig hen mod sommeren. Vi gør alt, vi kan, for at Norwegian kommer styrket og mere konkurrencedygtigt ud af reorganiseringen, som selskabet befinder sig i, og vi ser frem til at byde flere kunder velkommen ombord i tiden fremover, siger koncernchef i Norwegian, Jacob Schram.

Norwegian havde i gennemsnit otte fly i drift i januar, hovedsageligt på norske indenrigsruter. I alt gennemførte Norwegian 96,8 procent af de planlagte flyvninger i januar, og af disse var punktligheden på 90,4 procent.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer