Norwegian er blevet tildelt prisen ”Europas bedste lavprisflyselskab 2020” ved World Travel Awards – en af rejsebranchens fornemste og mest anerkendte globale prisuddelinger. Det er sjette år i træk, at Norwegian modtager denne udmærkelse.

World Travel Awards blev oprettet i 1993 med det formål at fejre og belønne de bedste spillere globalt i rejsebranchen. Det er repræsentanter fra branchen, der udpeger prisvinderne.

  • COVID-19 har påvirket rejsebranchen globalt og har indebåret, at Norwegian i løbet af 2020 har mødt udfordringer af hidtil uset styrke. Gennem hele den forlængede krise har vi fortsat med at fokusere på vores kunder ved at understøtte vigtige indenrigs- og europæiske ruter. At vinde prisen som ”Europas bedste lavprisflyselskab” for sjette år i træk er endnu et bevis på, at vores dedikerede og engagerede medarbejdere rundt om i verden virkelig er Rednose Warriors, siger Norwegians koncernchef Jacob Schram.
  • Trods de svære udfordringer, som flybranchen står overfor i år, har Norwegian vist sin store styrke og har tilbudt fremragende service igennem hele året. Flot arbejde, Norwegian, at I har sjette år i træk hiver prisen for ”Europas bedst lavprisselskab” med hjem, siger grundlægger og administrerende direktør i World Travel Awards, Graham E. Cooke.

Norwegian har tidligere i år modtaget følgende priser:

Flybranchens bedste loyalitetsprogram, Europa & Afrika, Freddie Awards
Bedste kampagne, Europa & Afrika, Freddie Awards
Bedste kundeservice, Europa & Afrika, Freddie Awards
Bedste kreditkort for et fordelsprogram i Europa & Afrika, Freddie Awards
Læs mere her om Norwegians anerkendelser og udmærkelser gennem årene.

Norwegians strategi for en mere bæredygtig luftfart

Med fuld styrke igennem 2020, har Norwegian fortsat arbejdet med at skabe en mere bæredygtig luftfart. Selskabet lancerede for nylig en klima- og miljøstrategi, der indebærer, at Norwegian skal mindske CO2-udledningen, som hver enkelt passager er anledning til, med 45 procent inden 2030, fjerne al ikke-genbrugelig plastik og genbruge al engangsplastik.

Klima- og miljøstrategien er en fortsættelse af det bæredygtighedsarbejde, som selskabet allerede havde igangsat. Norwegian er allerede i dag et af verdens mest brændstofeffektive flyselskaber takket være en moderne og brændstofeffektiv flyflåde, og selskabet har mindsket CO2-belastningen med 28 procent per passager siden 2010. Samtidig er Norwegian det første flyselskab, der har underskrevet FN’s program for klimainitiativer og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutral senest i 2050. Norwegian er udnævnt til verdens mest brændstofeffektive flyselskab på transatlantiske ruter i 2015 og i 2018 af det internationale miljøinstitut The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Norwegian

Norwegians historie begyndte for mere end 27 år siden. Norwegian blev grundlagt i 1993, men lavprisselskabet med Boeing 737-fly kom på vingerne i 2002. Norwegian blev hurtigt en vigtig aktør i international luftfart, først på de korte, europæiske ruter i Europa og senere på langdistanceruterne til og fra USA, Asien og Sydamerika. Norwegian har i dag en moderne og brændstofeffektiv flåde, der består af Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 blev Norwegian det første flyselskab, der underskrev FN’s program for klimatiltag og forpligtede sig dermed til at blive klimaneutralt inden 2050.

Norwegian er kåret til Europas bedste lavprisselskab seks år i træk af Skytrax, og fem år i træk har passagererne peget på Norwegian som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter. Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år i træk kåret til ”Flybranchens bedste fordelsprogram i Europa/Afrika” ved Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vundet mere end 55 priser for selskabets produkter, service og nyskabelse indenfor luftfart.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer