I en pressemeddelse sendt for få minutter siden, skriver flyselskabet Norwegian, at de aflyser hele 3000 flyafgange fra nu til midten af juni.

På grund af COVID-19-situationen forbereder Norwegian sig på at annullere cirka 3000 flyvninger mellem midten af ​​marts og midten af ​​juni. Dette udgør cirka 15 procent af den samlede kapacitet i denne periode.

Virksomheden har også indført adskillige andre foranstaltninger, herunder midlertidige afskedigelser af en betydelig del af sin arbejdsstyrke. Den sidste uge har Norwegian oplevet et reduceret efterspørgsel efter fremtidige bookinger.

Virksomheden annullerer omkring 3000 fly for at imødekomme ændringen i efterspørgslen.

Afbestillingerne repræsenterer cirka 15 procent af den samlede kapacitet for perioden medio marts til midten af ​​juni. Det vil påvirke hele netværket, og flere detaljer vil blive delt, så snart de er klar til at blive implementeret. Berørte kunder vil modtage oplysninger om disse ændringer, så snart de finder sted.

”Dette er et kritisk tidspunkt for luftfartsindustrien, inklusive os på Norwegian. Vi opfordrer myndighederne til straks at gennemføre foranstaltninger til øjeblikkeligt at reducere den økonomiske byrde for luftfartsselskaberne for at beskytte vigtig infrastruktur og job, ”sagde administrerende direktør Jacob Schram fra Norwegian.

”Desværre vil aflysninger påvirke en betydelig del af vores kolleger i Norwegian. Vi har indledt formelle konsultationer med vores fagforeninger vedrørende midlertidige afskedigelser for flyvende besætningsmedlemmer såvel som ansatte på jorden og på kontorer. Vi vil fortsætte med at føre en konstruktiv dialog med fagforeninger og medarbejdere for at arbejde gennem denne vanskelige situation sammen, ”sagde Schram.

Norwegian vil fortsat dele opdateringer med sine kunder, det finansielle marked og medierne, når nye foranstaltninger er implementeret.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer