Efter at have indstillet sigtekornet skød Mishels Liaba med skarpt, da FHK vandt 29-32 på udebane mod TTH Holstebro.

http://adp-as.dk

»Det er godt at tage på juleferie med to point og 18 totalt set.«

Sådan indledte Mishels Liaba, da vi talte med ham efter opgøret, hvor FHK var lidt ramt. Først blev Mathias Hedegaard i weekenden testet positiv for Covid-19, og pga. problemer med ryggen måtte forsvarsspecialisten Jesper Lindgren sidde over, men alligevel endte FHK med at vinde kampen.

»Andre skal tage chancen så, og alle kæmpede hele kampen,« konstaterede Liaba om fraværet af de to spillere.

FHK lagde opgøret ud med at komme bagud 4-1. Det skete blandt andet efter, at Liaba i starten af kampen selv sendte et skidt skud afsted mod mål og fik en udvisning forsvarsmæssigt.

»Vi skød lidt dårligt, men vi hang med i første halvleg og så blev det afgjort i anden halvleg,« sagde nordmanden, som gav sit bud på, hvorfor FHK endte med at trække fra:

»Vi satte bolden i mål og havde en god defensiv i anden halvleg, og da vi fik styr på forsvarsspillet 7 mod 6, så havde vi kontrol og Tellerup var fantastisk i målet,« forklarede Mishels Liaba.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Pga. Covid-19 restriktionerne har der sæsonen igennem ikke måtte komme fans fra udeholdet til kampe. Under normale omstændigheder ville FHK været bakket talstærkt op på udebane, men i stedet kunne de se frem til at blive tiljublet af HK Ultras foran thansen ARENA i Fredericia ved hjemkomsten.

»Når de ikke kan komme her, så sætter vi stor pris på, at de står og tager imod os udenfor hallen,« sagde Mishels Liaba, der i opgøret mod TTH fik kanoneret fem mål ind på syv forsøg og tiltvang sig et straffekast.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer