Koncepterne hos den populære Cafe Razz er mange. Et af de nye skud på stammen er Nordisk Smørrebrød, der blev etableret i 2017. Siden er det gået stærkt, og mange kunder fra hele landet har bestilt lækkert smørrebrød ud af huset. På mandag er det Fredericia Håndboldklubs sponsorer, der skal sætte tænderne i Nordisk Smørrebrød. 

“Med vores koncept Nordisk Smørrebrød, sætter vi en stor ære i at dyrke god mad, lavet af friske sæsoninspirerede råvarer og krydderurter med massere af kraft og smag,” siger Rasmus Jørgensen og fortsætter:

“Vores koncept hos Nordisk Smørrebrød er, at levere nordisk inspireret luksus tapas-anretninger lige til døren, efter dit behov og ønsker. Ydermere tilbyder vi ved større arrangementer, at være behjælpelig med kokke- og serveringspersonale, som det skulle passe Jer.”

Mandag spiller Fredericia Håndboldklub hjemme mod Otterup HK, her skal sponsorerne nyde konceptet før kampen.

“Vi glæder os til at vise de mange sponsorer vores koncept, så vi får lejlighed til at levere til deres næste fest, reception og lignende. Og så glæder vi os naturligvis til at se noget god håndbold”, slutter Rasmus Jørgensen.

Om Nordisk Smørrebrød

Nordisk Smørrebrød blev etableret i 2017 af Rasmus Jørgensen og co., i samarbejde med Café Razz i Middelfart, beliggende på Havnegade 40. Kokkene bag dette smagfulde cateringkoncept har mange års erfaring og sætter kvalitet og smagsoplevelse før alt andet.

Se mere på Nordisk Smørrebrøds hjemmeside

Annonce