Lokalplanen er udarbejdet med det formål at give mulighed for opførelse af etageboligbyggeri på adressen Nørrebrogade 109, som i dag fremstår ubenyttet, med bygningslevn fra tidligere erhverv. Formålet er desuden at sikre, at den fremtidige bebyggelse opføres i god kvalitet og tilpasses det eksisterende byområde.

Det har i perioden d. 2. – 16. juli 2019 været muligt at indsende bemærkninger inden udarbejdelsen af lokalplanforslaget og kommuneplantillægget. De indkomne bemærkninger er indgået i det videre planlægningsarbejde. Kommuneplantillæg nr. 13 muliggør, at det maksimale etageantal ændres fra 2 til 5 etager, den maksimale bygningshøjde ændres fra 10 til 20 m og den maksimale bebyggelsesprocent ændres fra 60 til 120.

“Det var et projekt der, da vi hørte om det første gang, lød lidt voldsomt. Men vi står tilbage med en lokalplan hvor byggefelterne er placeret flot, man har fået bearbejdet det her med etagerne ved at trække femte sal tilbage i bygningen, så det minder om noget det andet i området. Det er blevet rigtig fint. Der kom et høringssvar på trafikafvikling, men det har faktisk ikke noget med den her lokalplan at gøre. Men alt i alt, så har det her været en god proces, som vil glæder os til at vedtage endeligt med byrådet. Det er et område der trænger. Det giver mulighed for lejligheder i et dejligt kvarter. Det er super godt”, fortæller formand for By- og Planudvalget, Steen Wrist Ørts.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer