Det var en ærgerlig Nicolaj Nørager efter, at FHK tabte 36-30 på udebane til Skjern, hvor bagspilleren særligt pegede på en usikkerhed, der kom over FHK’s spil som en af hovedårsagerne til nederlaget.

http://adp-as.dk

FHK førte 14-18, men pludselig begyndte det at gå galt, og det gjorde, at Skjern fik reduceret til 16-18 inden pausen og i anden halvleg fortsatte tendensen. Det betød, at Skjern endte med at vinde 36-30.

»Jeg tror, at langt hen af vejen forsøgte vi med det, som vi lykkedes, men så tog vi skud, blandt andet mig sad, hvor Meyer løb ind i det og andre. Skal jeg lade vær eller er det uheldigt er altid oppe til diskussion, og den medvind vi havde stort set hele første halvleg, kan man analysere på og sige, om vi mistede momentum og det gjorde vi nok,« siger Nørager og kommer ind på følelsen efter kampen:

»Det er enormt bittert. Et er at tabe, og vi er et hold nu, der kan stille så store krav, at når vi fører med to, så må vi ikke lave sådan et kollaps i anden halvleg. Det er en usikkerhed, der breder sig og ikke har været der længe i forhold til at vi laver et hav af tekniske fejl,« forklarer Nicolaj Nørager.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kristian Stoklund sad ude med en skade, og det kunne have ændret kampforløbet.

»Stoklund er en stor del af spillet, og han er et ekstra værktøj vi har. Han har stået i situationer mange gange og spillet meget sammen med Rune Andersen og Jakob Mikkelsen. Stoklund prøvede at bidrage alt hvad han kunnen fra bænken med hvad der skal sættes op, men vi bidrager med hvad vi kan og kæmper, men kvaliteten var ikke god nok,« siger Nicolaj Nørager.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer