Spillet var opløftende, men pointene udeblev. Derfor var det lidt en blandet fornemmelse for FHK efter nederlaget til Skjern.

https://www.adp-as.dk/

31-35 viste måltavlen i thansen ARENA efter 2×30 minutter, hvor hjemmeholdet i store dele af kampen hang lidt efter, men undervejs var der stor spænding. Med fem minutters tid igen havde FHK haft muligheden for at være kommet på minus to, men misbrugte i stedet store chancer og endte med at tabe.

»Det er en blandet fornemmelse. Vi er ærgerlige over ikke at få to point, og sidder med en fornemmelse af, at vi skaber tingene i angrebet og har muligheden til at få uafgjort , men vi brænder rigeligt i dag. Specielt i anden halvleg, synes jeg. På den anden side er det en anden verden i forhold i i Århus, hvor vi ikke var med i kampen,« siger Nicolaj Nørager, der selv lavede seks mål undervejs og stemplede ind for FHK:

»Det var sindssygt rart. Jeg havde spillet to relativt dårlige kampe, synes jeg selv. Det er ikke derfor,  at jeg er kommet her, og derfor var det dejligt at vise, at jeg kan lidt foran hjemmepublikummet,« forklarer Nørager.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Efter tre kampe er der nul point ud for FHK, og det er ikke en tilfredsstillende situation for Nicolaj Nørager.

»Det er forfærdeligt. Vi kender vores drømme, og drømmer om andet end det her. Det kan vi ikke være tilfredse. Vi kan ikke dvæle ved det, men kampen i dag var et skridt frem,« siger FHK’s nummer 88.

Se hele indslaget med Nørager øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer