FHK vandt tirsdag aften med 33-27 på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg. Den helt store spiller angrebsmæssigt for FHK var Nicolaj Nørager, der blev holdets topscorer med otte kasser. Efter opgøret talte vi med ham.

http://adp-as.dk

Han var her, der og alle vegne. Nørager orkestrede FHK’s angrebsspil, og blev kampens helt store spiller med otte mål på ti forsøg. Efter kampen var jublen ikke til at tage fejl af i FHK-lejren.

»Det er en fremragende følelse at stå med nu. Jeg tror, at det kommer lidt bag på os selv, at vi dominerer så meget i første halvleg. I anden halvleg kører vi videre, og de ender med at mandsopdække to, og det blev til en sejr på seks mål. Alt i alt er det en fremragende præstation,« siger Nørager.

Ligemeget hvad FHK foretog sig, så lykkedes det. Specielt var Nørager selv farlig i første halvleg.

»Vi havde talt om, at de stod lavt og vi havde mulighed for skud rundt om kroppen og jeg spiller på hvad jeg ser og kommer i gode situationer og så er det op til mig at afslutte det ordentligt,« siger Nicolaj Nørager.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Inden BSH-kampen havde FHK i sæsonen sejret mod bundhold og midterhold. Kampene mod holdene fra den øverste del af tabellen var derimod blevet tabt, men det billede ændrede sig tirsdag aften i JYSK Arena. Ikke nok med, at FHK vandt, så nærmest ydmygede mod Bjerringbro-Silkeborg, og hvor stor sejren er for Nørager er ikke til at tage fejl af.

»Resultatmæssigt tror jeg, at det er det største, men vi savner Ultras helt vildt og man står helt vildt og tænker, at man er glad på den ene side og på den anden side er vi træt af ikke at kunne dele det med dem. Heldigvis så de det hjemme foran skærmen,« fortæller Nicolaj Nørager.

Se hele indslaget med Nørager øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer