Fredericia AVISEN har tidligere skrevet om Venstre-politikeren Frances O’Donovan der er blevet selvstændig med Noble Manhattens Skandinavien-afdeling. Fredericia AVISEN har nu mødtes med Peer Mathiesen, der er support gruppeleder og har ansvarsområdet Syddanmark.

Peer Mathiesens job hos Noble Manhatten er pt. på fritidsbasis. Til dagligt er han business rådgiver og clairvoyant coach.

“Det stemmer godt overens med det jeg laver for Noble Manhatten,” siger Peer Mathiesen, der startede op med Noble Manhatten-tjansen i marts.

Noble Manhattan Scandinavia’s mission er at uddanne coaches og hjælpe dem med at opbygge deres forretning. Noble Manhattan Scandinavia bestrider at skabe opmærksomhed om fordelene ved coaching.

Noble Manhattan Scandinavia tilbyder ikke blot kurser, der er akkrediteret og godkendt af tre internationale organisationer, men sørger også for, at de placerer deres studerende og coaches inden for et bredt netværk af fagfolk og kunder.

Derudover skaber Noble Manhattan Scandinavia muligheder for vækst og tilbyder løbende support til deres elever og coaches. Når folk først bliver en del af Noble Manhattan-familien er de det for altid. Her finder de mentorer, venner og en bred vifte af ressourcer til at starte og forbedre deres coaching virksomheder.

Det er det, som Per Mathiesen skal hjælpe med at udbrede.

“Vi skal udbrede budskabet på de specielle netværksmøder, som bliver afholdt en gang i måneden samme sted og på samme tidspunkt. Vi finder en masse mennesker og samler en gruppe, hvor det er min opgave at samle gruppen,” siger Peer og fortsætter:

“Min opgave er helt konkret, at vi skal samle en effektiv gruppe, som har nogle opgaver i forbindelse med netværksmøderne. Der er blandt andet en souschef, toastmaster osv. Hele budskabet er, at vi samler nogle mennesker til at komme til de møder. Det gør vi via direkte invitationer.”

Hvad foregår der til møderne?

“Under mødet er der en foredragsholder, som er inviteret. Efterfølgende deles man i tre grupper. En elevgruppe hvor man coacher hinanden, og så er der en mastermind-gruppe, hvor man kan ønske at blive coachet i noget bestemt og så er der en gruppe profesionelle coaches samlet. Vores håb er at samle virksomhedsejere og HR-chefer,” siger Peer og fortsætter:

“Hvis en har en case med, som han vil coaches i hos mastermindgruppen, så er det de andres opgave at stille spørgsmålet.”

Pt. er det fritidsarbejde for Peer Mathiesen, men hvis Noble Manhatten Scandinavian-afdelingen udvikler sig i den retning, som man håber på, kan der være penge i det på sigt.

“Det er et fritidsjob lige nu, og derfor er det vigtigt, at du samler ærlige folk, der er villige til at netværke. På sigt, når der er oparbejdet et kundepotentiale, er der mulighed for provision. Det er dog ikke det første, som man tænker på, da det også er med til at styrke mit eget netværk. Jeg må godt have mit visitkort med, så på den måde har vi mulighed for at netværke, hvis der er en synergi,” siger Peer Mathiesen og slår fast:

“Noble Manhatten ser gerne, at man netværker og man har det godt. Man ser det som en slags rådgivning, og det er derfor, at det er et godt koncept, som jeg gik med i.”

Peer Mathiesen er i gang med at samle folk til netværksmøderne, som starter op til august. Er man interesseret i at høre mere om det kan man kontakte ham Peer på peer.mathiesen@noble-manhatten.com og man kan læse mere om Noble Manhatten på deres hjemmeside.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.