FC Fredericia kom på både mål- og pointtavlen for første gang i 2021, da det blev til 1-1 mod Hobro, men skal fredericianerne ende i top-6, kræver det at niveauet højnes mere.

Forsvaret har i de seneste kampe virker stabilt for FC Fredericia. Det har været svært for holdets modstandere at spille sig frem til det store, men til gengæld har der været et forsvarskiks pr. kamp og da det er blevet udnyttet, og der samtidig ikke blev scoret i den anden ende, har FC Fredericia indkasseret nederlag. Det skulle der rettes op på mod Hobro, og til det formål var kortene i startopstillingen blevet blandet en smule.

Offensivt har FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, haft tillid til især Leonal Montano og Samson Iyede, men det blev der lavet om på mod Hobro. Montano blev rykket fra kanten og op i front, og det betød en bænkplads til Iyede, der ikke havde gjort meget væsen af sig i de første kampe i 2021. Rokeringen gav i første omgang ikke det store til offensive, men til gengæld blev der holdt fast i den solide stamme defensivt med ikke at give meget væk, men kort tid før pausen tabte Christian Ege en duel og så stod der 1-0 til Hobro.

I anden halvleg reagerede FC Fredericia ved at sende netop Samson Iyede på banen, og det gav fornyet energi. Angriberen arbejdede stenhårdt, og det gav pote, da han vandt en fysisk duel og fik bolden til sig efter 75 minutter. Iyede fik bolden med ind i feltet og via en blokering røg bolden i mål til kampens resultat, 1-1.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Elias Olafsson (7): Kunne ikke stille noget op ved målet, men reddede til gengæld en stor chance et par minutter før tid.

Mikkel Knudsen (4): Som altid pålidelig defensivt, men offensivt kom han ikke meget med.

Christian Ege Nielsen (4): Udover at være lidt impliceret i målet til Hobro, så gjorde anføreren det fint.

Mathias Johannsen (7): Flot comeback af “Malte”, der ikke virkede rusten. Var sikker i indgrebene og fin i spillet med fødderne.

Nicolaj Ritter (4): Var solid defensivt, men manglede at markere sig mere offensivt.

Raphael Onyedika (4): Var ikke så sikker i boldomgangen som det tidligere er set.

Mikkel Basse (4): Fik chancen fra start som en slags skraldemand på midtbanen, og det fungerede fint.

Kristian Kirkegaard (02): Skabte ikke noget offensivt, og blev derfor også taget ud undervejs.

Mathias Gertsen (4): Lagde en god arbejdsindsats for dagen, men var ikke farlig selv.

Christian Tue (02): I lighed med Kirkegaard skabte han heller ikke noget.

Leonel Montano (02): Havde der svært som den enlige angriber på top, og kom heller ikke til sin ret, da han blev rykket ud på kanten.

__

Andreas Oggesen (4): Fint indhop af Oggesen, der kæmpede alt hvad han kunne. Manglede lidt i spillet med fødderne.

Samson Iyede (7 – Man of the Match): Ændrede kampbilledet for FC Fredericia med sin aggresivitet og scorede på sit eneste skud på mål.

Dennis Høegh (UB): Spillede ikke nok.

Alexander Jensen (UB): Spillede ikke nok.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer